Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 29, 2011

Η μαριχουάνα,... μειώνει τη λίμπιντο

Η καθημερινή χρήση μαριχουάνας μειώνει όχι μόνο τη διάθεση για σεξ, αλλά και τον οργασμό των αντρών. Όσον αφορά τις γυναίκες, ωθούνται στην σύντομη εναλλαγή συντρόφων, σύμφωνα με έρευνα Πανεπιστημίου στην Αυστραλία.
Για τις ανάγκες της έρευνας ρωτήθηκαν συνολικά 8.700 ενήλικοι της Αυστραλίας και σύμφωνα μ' αυτήν, οι άνδρες που καπνίζουν μαριχουάνα καθημερινά, έχουν τέσσερις φορές μεγαλύτερες πιθανότητες να αντιμετωπίσουν προβλήματα με τον οργασμό τους σε σύγκριση με εκείνους που δεν καπνίζουν.

Άλλοι καπνιστές, πάλι, είχαν το αντίθετο πρόβλημα, αφού είχαν πρόωρη εκσπερμάτωση σε ποσοστό σχεδόν τριπλάσιο από τους μη καπνιστές.
Οι γυναίκες που καπνίζουν μαριχουάνα έχουν διπλάσιες πιθανότητες να έχουν περισσότερους σεξουαλικούς συντρόφους σε διάστημα ενός χρόνου από τις γυναίκες που δεν καπνίζουν.
Οι ίδιες είχαν και περισσότερες πιθανότητες να προσβληθούν από σεξουαλικά μεταδιδόμενες ασθένειες, απ΄ αυτές που δεν κάπνιζαν μαριχουάνα.
Ο Άνθονι Σμιθ, από το Κέντρο Ερευνών για το Σεξ του πανεπιστημίου Λα Τρομπ όπου διεξήχθη η έρευνα, είπε ότι κάποιοι άνδρες πειραματίζονται από δόλο και καπνίζουν μαριχουάνα για να καθυστερούν τον οργασμό τους. Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι και έχουν σεξουαλικό πρόβλημα».
Επιμέλεια: Γιάννης Δεβετζόγλου, gdevetzoglou@dolnet.gr
tanea 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...