Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 15, 2011

Οι γλουτοί,... το πιο σημαντικό σημείο για τις γυναίκες


Οι διάσημοι γλουτοί της Τζένιφερ Λόπεζ κάνουν χιλιάδες γυναίκες να θέλουν να την μιμηθούν Το σημείο του σώματος που απασχολεί περισσότερο τις γυναίκες είναι οι γλουτοί και όχι το στήθος ή τα πόδια, σύμφωνα με έρευνα βρετανών πλαστικών χειρουργών.
Σύμφωνα με την Ομάδα Πλαστικών Χειρουργών της Βρετανίας «The Hospital Group», το 2009 υπήρξε αύξηση 64% στις πλαστικές επεμβάσεις είτε για την ανόρθωση είτε για τη λιπογλυπτική γλουτών.
Το μέγεθος και το σχήμα που έχουν οι γλουτοί απασχολεί το 85% των Βρετανίδων. Μάλιστα, όταν πρόκειται να αγοράσουν παντελόνι ή φούστα, αυτό που τις αφορά κατά 55% είναι πως το ρούχο αναδεικνύει το πίσω μέρος του σώματος.

Στην ίδια έρευνα φάνηκε πως το 62% των γυναικών προσπαθούν, αλλά τελικά δεν καταφέρνουν να επιλέξουν τα κατάλληλα ρούχα για την ανάδειξη των γλουτών.
Τέσσερις οι τύποι γλουτών
Στο πλαίσιο της μελέτης φάνηκε πως υπάρχουν τέσσερις τύπου γλουτών που είναι διακριτοί στις γυναίκες: «τομάτα», «νεκταρίνι», «πατάτα» και «αχλάδι».
Το πιο συχνό «μοντέλο» που απαντάται στο δρόμο είναι οι γλουτοί σε σχήμα τομάτας (45%) δηλαδή μεγάλοι, φουσκωτοί, στρογγυλεμένοι και μαλακοί, ενώ στη δεύτερη θέση βρίσκεται και το σχήμα πατάτας που διαθέτει το 30% των γυναικών.
Επιμέλεια: Γιάννης Δεβετζόγλου, gdevetzoglou@dolnet.gr
tanea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...