Τετάρτη, Αυγούστου 24, 2011

Τι προσέχει σε έναν άνδρα η Shaya;



Σε συνέντευξή της σε γνωστό περιοδικό, η Shaya 
μίλησε για τον ρατσισμό που έχει βιώσει εξαιτίας 
της καταγωγής και του χρώματος του δέρματός της
αλλά και για τον λόγο για τον οποίο σχεδόν ποτέ δεν έχει απασχολήσει τα media με την προσωπική της ζωή.

«Το έχω νιώσει αρκετές φορές στο παρελθόν, αλλά είναι κάτι στο οποίο ποτέ δεν έδωσα ιδιαίτερη σημασία» είπε στο περιοδικό «Glam» η 27χρονη τραγουδίστρια, η οποία γεννήθηκε στη Δανία, από όπου κατάγεται ο πατέρας της, ενώ τόπος καταγωγής της μητέρας της είναι η Βενεζουέλα.

«Δεν υπάρχει λόγος να καταναλώνεις ενέργεια για ανθρώπους που σε κατακρίνουν λόγω του διαφορετικού χρώματος, υπάρχουν πιο σοβαρά πράγματα να ασχοληθώ και να προβληματιστώ, όπως η κατάσταση της χώρας μας» πρόσθεσε, ενώ, όταν ρωτήθηκε πόσο δύσκολο είναι για μια έγχρωμη τραγουδίστρια να πετύχει στην ελληνική μουσική σκηνή, απάντησε: «Όσο δύσκολο είναι να βγεις νικητής σε μαραθώνιο. Δηλαδή, σίγουρα είναι δύσκολο, γιατί αντιμετωπίζεις τον ρατσισμό που σου είπα, αλλά τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο».

Στην ίδια συνέντευξη, η Shaya εξήγησε ότι δεν θεωρεί πως υπάρχει λόγος να μοιράζεται την προσωπική της ζωή με τα media: «Δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο θα πρέπει ο κόσμος να ξέρει τι κάνω στην προσωπική μου ζωή. Προσπαθώ να κάνω όλους να τους ενδιαφέρει μόνο η μουσική μου και τίποτα άλλο» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Τέλος, παραδέχθηκε ότι έχει τύχει να ερωτευθεί άνδρες όχι ιδιαίτερα όμορφους: «Μου έχει τύχει πολλές φορές. Αυτό που προσέχω στην εμφάνιση ενός άνδρα δεν είναι τόσο η “αντικειμενική ομορφιά”, αλλά το styling, γιατί πιστεύω ότι δείχνει πολλά για την προσωπικότητά του».

Πηγή: Yupi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...