Τετάρτη, Αυγούστου 03, 2011

Κύπρος: συνάντηση Χριστόφια - Καρογιάν πριν τον ανασχηματισμό

Οι διαβουλεύσεις αφορούν τον πυρήνα των ζητημάτων της διακυβέρνησης
Κύπρος: συνάντηση Χριστόφια - Καρογιάν πριν τον ανασχηματισμό
Ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Δημήτρης Χριστόφιας συναντάται την Τετάρτη με τον πρόεδρο του ΔΗΚΟ Μάριο Καρογιάν ( Πηγή: ΑΠΕ)
Λευκωσία

Συνάντηση με τον πρόεδρο του ΔΗΚΟ, Μάριο Καρογιάν, θα έχει την Τετάρτη ο κύπριος Πρόεδρος, Δημήτρης Χριστόφιας, ενώ εντός των ημερών αναμένεται και ο ανασχηματισμός της κυβέρνησης.

Στην περίπτωση που ο Μάριος Καρογιάν εξασφαλίσει ικανοποίηση των αιτημάτων που το ΔΗΚΟ έθεσε στον Δημήτρη Χριστόφια, παραμένει στο κυβερνητικό σχήμα, ενώ σε διαφορετική περίπτωση αποχωρεί, όπως αναφέρει «Ο Φιλελεύθερος».

Το Προεδρικό Μέγαρο διαμηνύει ότι έχουν ικανοποιηθεί κορυφαία ζητήματα που έχει εγείρει ο Μ. Καρογιάν και εάν θέλει μπορεί να βρει ισχυρά επιχειρήματα για να δικαιολογήσει την παραμονή του ΔΗΚΟ στο κυβερνητικό σχήμα.

Η προηγούμενη συνάντηση των δύο ανδρών έγινε το Σάββατο. Μετά τη συνάντηση ο κ.Καρογιάν είπε ότι οι συνομιλίες τους «δεν αφορούν ούτε σε ονοματολογία ανασχηματισμού όπως κάποιοι φαντάζονται ούτε και σε παιχνίδια επικοινωνιακά αλλά αφορούν τον πυρήνα των ζητημάτων της διακυβέρνησης, ζητημάτων που αφορούν τον πολίτη και την κοινωνία, ζητημάτων που αφορούν την πατρίδα μας».
tovima

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...