Τρίτη, Αυγούστου 09, 2011

Θάλασσα, άμμος και παιχνίδια

 








Παραλία το καλοκαίρι δεν σημαίνει μόνο ηλιοθεραπεία και καφές. Μερικά «παιχνίδια» στην
άμμο μπορούν να κάνουν μεγάλο καλό στο σώμα σας, ενώ ταυτόχρονα θα το διασκεδάζετε.
Αδιαμφισβήτητα, μια επίσκεψη στη παραλία σημαίνει ξεκούραση, χαλάρωση, βουτιές και ατελείωτες ώρες ηλιοθεραπείας, με ένα παγωμένο ρόφημα στο χέρι. Καλά όλα αυτά, τι γίνεται όμως με την άσκηση που χρειάζεται το σώμα μας για να κρατιέται σε φόρμα;
Από τις ρακέτες μέχρι και το beach soccer (το οποίο φυσικά και δεν είναι μόνο για άντρες), υπάρχουν δεκάδες παιχνίδια που μπορείτε να παίξετε στην άμμο και να γυμνάσετε το σώμα σας χωρίς να σας φανεί αγγαρεία αλλά διασκέδαση.
Παρακάτω σας προτείνουμε τα δύο δημοφιλέστερα παιχνίδια παραλίας, το beach volley και το beach soccer, τα οποία είναι ίσως τα ιδανικότερα αθλήματα παραλίας για ένα σφιχτό και γυμνασμένο σώμα.
Βeach Volley
Ακούγοντας beach volley, το μυαλό των περισσοτέρων πηγαίνει σε καλλίγραμμες αθλήτριες που σερβίρουν, υψώνουν και καρφώνουν πάνω στην άμμο προσφέροντας υπέροχο θέαμα όχι μόνο με την τεχνική τους.
Το συγκεκριμένο αγώνισμα ήταν στους τελευταίους Ολυμπιακούς αγώνες ένα από τα πιο δημοφιλή και αυτό οφείλεται τόσο στο φυσικό του χώρο, δίπλα στη θάλασσα, όσο και στη δυσκολία του που το κάνει ιδιαίτερα θεαματικό.
Η πρώτη επίσημη εμφάνιση έγινε το 1943 στην Καλιφόρνια. Από τότε γνώρισε τεράστια ανάπτυξη αλλά μόλις το 1996 εντάχθηκε στο πρόγραμμα των Ολυμπιακών Αγώνων.
Διαβάστε περισσότερα: www.queen.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...