Τετάρτη, Αυγούστου 31, 2011

Ντάριλ Χάνα: συνελήφθη έξω από τον Λευκό Οίκο


Ντάριλ Χάνα: συνελήφθη έξω από τον Λευκό Οίκο 

Αστυνομικοί φόρεσαν χειροπέδες στην γνωστή ηθοποιό
Ανάμεσα στα 100 άτομα που συνελήφθησαν έξω από τον Λευκό Οίκο εχθές -Τρίτη 30 Αυγούστου- ήταν και η γνωστή ηθοποιός Ντάριλ Χάνα.
Οι εικόνες με τους αστυνομικούς να της περνούν χειροπέδες, ενώ η 50χρονη ακτιβίστρια-σταρ πραγματοποιούσε καθιστική διαμαρτυρία έξω
από τον Λευκό Οίκο ενάντια στην ανέγερση ενός αγωγού πετρελαίου, έχουν κάνει τον γύρω του κόσμου.
Η Ντάριλ Χάνα, η οποία έχει εγκαταλείψει την λάμψη του Χόλιγουντ εδώ και πολλά χρόνια και ζει σε ένα ήσυχο καταφύγιο στα Βραχώδη Όρη, είναι ιδιαίτερα γνωστή για την ακτιβιστική της δράση.
«Μερικές φορές πρέπει να θυσιάζεις τη δική σου ελευθερία για μια μεγαλύτερη ελευθερία. Θέλουμε να είμαστε ελεύθεροι από τον θάνατο και την καταστροφή που προκαλούν τα καύσιμα και να έχουμε ένα καθαρό ενεργειακό μέλλον» δήλωσε η ηθοποιός.
Και πρόσθεσε: «Ελπίζουμε ο Μπάρακ Ομπάμα να μην υποκύψει στα λόμπι του πετρελαίου».
Να σημειώσουμε ότι η Ντάριλ Χάνα συνελήφθη καθώς σύμφωνα με τις αρχές αγνοούσε επανειλημμένα τις προειδοποιήσεις τους. Φαίνεται πως το έχει συνηθίσει καθώς η ξανθιά πρωταγωνίστρια των ταινιών «Blade Runner» και «Roxanne», έχει συλληφθεί ξανά στο παρελθόν, ενώ υποστήριζε τα δικαιώματα άλλων περιβαλλοντικών οργανώσεων.
tovima

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...