Τρίτη, Αυγούστου 09, 2011

Εξωτική ομορφιά σε 3D η Κιμ














Εχει γίνει διάσημη σε όλο τον κόσμο λόγω της εξωτικής ομορφιάς και των σέξι καμπύλων της. Δεν
αποτελεί έκπληξη επομένως που το πρώτο τρισδιάστατο περιοδικό στον κόσμο επέλεξε την Κιμ Καρντάσιαν προκειμένου να αναδείξει την καινοτομία του σε όλο της το μεγαλείο.

Η 30χρονη σταρ της ριάλιτι TV φωτογραφήθηκε με μια σειρά από σέξι σύνολα, συμπεριλαμβανομένης και μιας ολόσωμης φόρμας από δαντέλα, που τόνιζε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις αναλογίες της.

Οι φωτογραφίες, τις οποίες δημοσίευσε η ίδια η Καρντάσιαν στην ιστοσελίδα της, τραβήχτηκαν για λογαριασμό του περιοδικού «World's Most Beautiful» κοντά στην έρημο της Καλιφόρνιας, από τον αγαπημένο της φωτογράφο Νικ Σαλιμπένι. Η νέα αυτή έκδοση βρίσκεται εδώ και λίγες ημέρες στα αμερικανικά περίπτερα.



«Είμαι στο εξώφυλλο του πρώτου τρισδιάστατου περιοδικού στον κόσμο. Θα χρειαστείτε επομένως 3D γυαλιά για να δείτε τις φωτογραφίες. Δεν είναι πολύ cool;» έγραψε χαρακτηριστικά η Καρντάσιαν, η οποία, κρίνοντας από τον αριθμό των φωτογραφιών που ανέβασε από το backstage της φωτογράφησης, πρέπει να απόλαυσε πολύ τη διαδικασία.

«Ο Νικ Σαλιμπένι είχε την ιδέα και κάναμε την πιο απίστευτη φωτογράφηση στην έρημο, με όλα αυτά τα εξαιρετικά ρούχα. Λάτρεψα τη δαντελένια ολόσωμη φόρμα! Θα τη βάλω φόντο στο προφίλ μου στο Twitter» πρόσθεσε ενθουσιασμένη.

Σύμφωνα με το «E! Online» η φωτογράφηση κρατήθηκε μυστική και ούτε καν η Κιμ δεν ήξερε όλες τις λεπτομέρειες. Ενθουσιάστηκε ωστόσο μόλις πληροφορήθηκε το όνομα του φωτογράφου της.

«Δουλεύω συνέχεια με τον Νικ. Είναι ο αγαπημένος μου φωτογράφος. Με κάνει να αισθάνομαι τόσο άνετα και τόσο σίγουρη» σχολίασε.

ΠΗΓΗ: ESPRESSO

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...