Παρασκευή, Ιουλίου 08, 2011

Ντέμης: «Οι αποκαλύψεις με δικαιώνουν»


Ο Ντέμης Νικολαϊδης, μιλώντας στην εκπομπή «Το κουτί της Πανδώρας» της ΝΕΤ, δήλωσε δικαιωμένος με τα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για την υπόθεση των στημένων
αγώνων, ενώ αναφέρθηκε και στη συνάντησή του με τον άνθρωπο της περιβόητης «παράγκας», χωρίς όμως να κάνει επιπλέον αποκαλύψεις για το συγκεκριμένο πρόσωπο.
Αρχικά, ο Ντέμης Νικολαϊδης, τόνισε: «Είμαι τρομερά χαρούμενος με όλα αυτά τα στοιχεία που βγαίνουν. Φαίνεται ότι κάτι πάει να καθαρίσει. Μπήκαμε στο ποδόσφαιρο, βάλαμε χρήματα, δεν είχαμε σχέση με το παρασκήνιο. Μας κατηγορούσε ο Τύπος για αυτό. Θέλαμε να είναι καθαρό το ποδόσφαιρο, να πηγαίνουν οικογένειες στο γήπεδο. Είναι όνειρο να καθαρίσει αυτό το πράγμα».
Και συνέχισε αναφερόμενος στη συνάντηση που είχε με ένα γνωστό άτομο της «παράγκας» νούμερο ένα: «Το 2006 όταν ήμουν πρόεδρος ήρθε ένας άνθρωπος που ήταν διάσημος για την παράγκα νούμερο ένα. Ήθελε να συναντηθούμε. Προσπαθούσα να το αποφύγω. Το είπα στον κ. Οικονομόπουλο, ο οποίος είναι ο δικηγόρος που ασχολείται με την υπόθεση του Ψωμιάδη. Συναντηθήκαμε στις 12 το βράδυ σε ένα σπίτι ενός κοινού γνωστού. Είχα μπροστά μου έναν άνθρωπο που έκανε βόλτες μπροστά μου και περιέγραφε για τρεις ώρες από το 1996 μέχρι το 2003, δηλαδή όταν έπαιζα εγώ, πως στηνόταν το πρωτάθλημα. Τα πάντα, Ούτε ένα παιχνίδι δεν άφηναν στην τύχη του.
Άκουγα έναν τύπο που με έκλεβε. Προσπαθήσαμε να κάνουμε κάτι. Πήγαμε στην Αγγλία, βρήκαμε μια εταιρία ερευνών, πληρώσαμε και μας είπε ότι για να συνεχίσει το ποσό θα κυμανθεί από τις 700.000 ευρώ μέχρι τα 2,5 εκατ. ευρώ. Δεν είχαμε αυτή τη δυνατότητα και σταμάτησε αυτή η έρευνα που είχε να κάνει με τη διαφθορά του ποδοσφαίρου».
Διαβάστε περισσότερα στο onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...