Τρίτη, Νοεμβρίου 08, 2011

Γερμανικός τουριστικός κολοσσός στηρίζει,... την Ελλάδα και την παραμονή της στο ευρώ

Μετά την TUI και τις προκλητικές τις απαιτήσεις για ρήτρα... δραχμής, ο όμιλος  REWE, ανακοίνωσε ότι συνεχίζει κανονικά σε ευρώ! 
Μετά την TUI και τις προκλητικές τις απαιτήσεις για ρήτρα... δραχμής, ο όμιλος REWE, ανακοίνωσε ότι συνεχίζει κανονικά σε ευρώ!
Τον σχεδιασμό των εργασιών του στην Ελλάδα, με βάση το σενάριο της παραμονής της χώρας στο ευρώ, συνεχίζει κανονικά ο τουριστικός κολοσσός REWE, σε αντίθεση με την  TUI, που ζήτησε από τους Έλληνες ξενοδόχους να υπογράψουν ρήτρες επιστροφής στη δραχμή.
 
“Οι εμπορικές μας σχέσεις με τους ξενοδόχους συνεχίζονται απαράλλακτες στη βάση του ευρώ”, δήλωσε σήμερα εκπρόσωπος του ομίλου, όπως μεταδίδει η Deutche Welle.
 
Ο τουρισμός παραμένει μία ζωτική πηγή εισοδημάτων για την Ελλάδα, καθώς αποτελεί περίπου το 1/5 του ΑΕΠ της χώρας. Οι Γερμανοί επισκέπτονται παραδοσιακά τη χώρα ξεπερνώντας μάλιστα τα 2 εκ. τον προηγούμενο χρόνο.
 
Όπως επισημαίνει εκπρόσωπος του τουριστικού τομέα του REWE, δεν παρατηρείται μείωση της τουριστικής κίνησης. Αντίθετα, “οι κρατήσεις από τη Γερμανία προς την Ελλάδα παραμένουν πολύ καλές”.
24h NewsRoom

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...