Τετάρτη, Νοεμβρίου 09, 2011

Κρατούμενοι με παγώνια,... και ιερόδουλες

Σε σωφρονιστικό ίδρυμα του Ακαπούλκο, εντοπίστηκαν από κόκορες και ναρκωτικά μέχρι τηλεοράσεις πλάσμα. Τα καρτέλ είχαν φροντίσει για τους δικούς τους ανθρώπους
Μία απρόσμενη ανακάλυψη περίμενε αξιωματικούς της αστυνομίας στην πόλη του Μεξικό. Στο σωφρονιστικό ίδρυμα του Ακαπούλκο βρέθηκαν μεταξύ άλλων παγώνια, ιερόδουλες ακόμα τηλεοράσεις τελευταίας γενιάς.

Το γεγονός έπεσε στην αντίληψη της αστυνομίας, ύστερα από διαδικασίες που είχε ξεκινήσει για την μεταφορά των κρατουμένων σε κελιά αυξημένης ασφαλείας.
Στους χώρους κράτησης των αντρών, οι αρχές ανακάλυψαν 6 κρατούμενες, ενώ στον ίδιο τομέα βρήκαν επίσης 2 παγώνια μαζί με 100 κόκορες που έπαιρναν μέρος όπως φαίνεται σε κοκορομαχίες.
Τον κατάλογο συμπληρώνουν 100 τηλεοράσεις πλάσμα, 19 ιερόδουλες και ακόμα 2 σάκοι με μαριχουάνα, αρκετά μπουκάλια με αλκοόλ και μαχαίρια που ενίσχυαν τις εγκληματικές δραστηριότητες των έγκλειστων.
Ωστόσο, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που είδη πολυτελείας και όπλα βρέθηκαν σε φυλακή του Μεξικό. Τον Ιούλιο, κρατούμενοι σε φυλακή της Σονόρα είχαν διοργανώσει λοταρία, όπου ο νικητής θα κατάφερνε να ζήσει σε κελί εξοπλισμένο με ψυγείο, συσκευή DVD και κλιματιστικό.

news247

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...