Σάββατο, Νοεμβρίου 12, 2011

Προικισμένοι από χέρι...

Και όμως τα δάχτυλα ενός άντρα μπορούν να μας πουν πολλά περισσότερα από όσα νομίζαμε. Κορεάτες επιστήμονες απέδειξαν ότι συνδέονται με το μέγεθος του μορίου τους.
 
Μέχρι πρότινος μπορεί να νομίζαμε πως τα χέρια ενός άνδρα μπορούν να μας πουν εάν είναι παντρεμένος ή όχι ή αν περιποιείται τον εαυτό, τώρα Κορεάτες επιστήμονες απέδειξαν πως μπορούν να μας πουν εάν είναι...προικισμένοι.

Οι άνδρες των οποίων ο δείκτης είναι κοντύτερος από τον παράμεσο μπορεί να έχουν μεγαλύτερο μόριο, σύμφωνα με έρευνα νοτιοκορεατών επιστημόνων που δημοσιεύτηκε στην Ασιατική Επιθεώρηση Ανδρολογίας.
Σύμφωνα με τους επιστήμονες, το δεύτερο και τέταρτο δάχτυλο, δηλαδή ο δείκτης και ο παράμεσος, σχετίζονται άμεσα με το μέγεθος του πέους ενός άνδρα.
Ειδικότερα, οι επιστήμονες κατέγραψαν 144 άνδρες ηλικίας 20 ετών και πάνω οι οποίοι έπασχαν από ουρολογικά προβλήματα που δεν συνδέονταν με το μέγεθος του μορίου τους, το οποίο μετρήθηκε ύστερα από τοπική αναισθησία.
Οι συμμετέχοντες, των οποίων τα στοιχεία δεν έγιναν γνωστά για εύλογους λόγους, ήταν αναίσθητοι την ώρα του πειράματος ώστε οι επιστήμονες να μπορούν να τεντώσουν το πέος τους και να δουν το πραγματικό του μήκος.
Ένας επιστήμονας ασχολήθηκε με το δάχτυλα και ένας με το πέος των ασθενών.
Η μέθοδος μέτρησης
Τώρα, προτού ξεκινήσετε να ελέγχετε τα δάχτυλα των γνωστών σας, θα πρέπει να έχετε ένα χάρακα, και καλύτερα ψηφιακό, με ακρίβεια στα 0,01 χιλιοστών.
Αυτό που πρέπει τώρα να κάνετε είναι να μετρήσετε από τη βάση της παλάμης μέχρι το τέλος των εν λόγω δύο άκρων.
Ο τρόπος μέτρησης στη συγκεκριμένη μελέτη γίνεται διαιρώντας το μήκος του δείκτη με το μήκος του παράμεσου. Όσο μικρότερη η αναλογία, αποφαίνεται η μελέτη, τόσο μεγαλύτερο το μήκος του ανδρικού μορίου.
Αυτό που ελήφθη υπόψη ήταν η διαφορά στο μήκος ανάμεσα στο δεύτερο και το τέταρτο δάκτυλο του δεξιού χεριού. Προηγούμενες μελέτες έδειξαν ότι το δεξί χέρι ενδέχεται να συνδέεται περισσότερο με τα επίπεδα της τεστοστερόνης.
"Σύμφωνα με τα στοιχεία μας... όσο πιο κοντό δείκτη έχει κάποιος σε σχέση με τον παράμεσο, τόσο πιο μεγάλο μήκος έχει το μόριό του," δήλωσε χαρακτηριστικά στο Reuters ο Τάε Μπεόμ Κιμ, γιατρός ουρολόγος στην πανεπιστημιακή κλινική Τζιλ στο Ιτσεόν της Νότιας Κορέας.
Προηγούμενες μελέτες έχουν δείξει ότι υπάρχουν στοιχεία που οδηγούν στο συμπέρασμα ότι η ποσότητα της προγεννητικής τεστοστερόνης μπορεί να προσδιορίσει την ανάπτυξη, επομένως και το μέγεθος, των δακτύλων του χεριού αλλά και του ανδρικού μορίου, κάτι που ο Κιμ και οι συνεργάτες του εξέτασαν.

news247

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...