Πέμπτη, Νοεμβρίου 10, 2011

Έκδοση Alonso,... για τη Ferrari 599



Μια ακόμη παραλλαγή του supercar

Παρόλο που η Ferrari ετοιμάζεται να αντικαταστήσει την 599, έχει στα σκαριά μία ακόμα ειδική έκδοσή της. Λόγος γίνεται για την περιορισμένης παραγωγής 599, η οποία θα φέρει το όνομα του Fernando Alonso.

Η Ferrari έχει λανσάρει πλήθος εκδόσεων που στηρίζονται στην αρχική 599 GTB Fiorano. Έφτιαξε την HGTE με βελτιωμένα οδηγικά χαρακτηριστικά, αλλά και την κινέζικη εκδοχή της, την πρωτότυπη HY-KERS. Ακολούθησαν η αγωνιστική 599XX, η GTO και δύο εκδοχές roadster, οι P540 Superfast και SA Aperta.

Παρόλο που ολόκληρη η γκάμα της 599 αναμένεται σύντομα να αντικατασταθεί, φήμες θέλουν τη Ferrari να ετοιμάζει μία ακόμα μοναδική παραλλαγή του μοντέλου της. Θέλοντας να τιμήσει τον οδηγό της στη F1, η εταιρεία φέρεται να λανσάρει την 599 Fernando Alonso edition. Το εν λόγω μοντέλο θα είναι ελαφρύτερο και συνεπώς γρηγορότερο. Λέγεται πως θα λανσαριστεί τον Ιανουάριο και πως θα παραχθεί μόνο σε 40 αντίτυπα.

Το μόνο που δεν ξέρουμε είναι πώς θα αντιδράσει ο Michael Schumacher σε αυτήν την είδηση. Διότι, ο Γερμανός πήρε πέντε τίτλους με τη Ferrari και η εταιρεία δεν τον τίμησε με κάποια έκδοση. Αντιθέτως, ο Fernando Alonso στέφθηκε πρωταθλητής πίσω από το τιμόνι του μονοθέσιου της Renault!


Εδώ η 599 GTO.

Πηγή: autotriti.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...