Τρίτη, Οκτωβρίου 18, 2011

VW και BMW πρώτες σε πωλήσεις,... στην Ευρώπη

Αύξηση πωλήσεων σημειώνουν οι κολοσσοί της γερμανικής αυτκινητοβιομηχανίας παρά την κρίση.
Η Volkswagen (VW) και η Bayerische Motoren Werke (BMW) πρωταγωνίστησαν στις πωλήσεις οχημάτων στην Ευρώπη, καθώς τα νέα τους μοντέλα πυροδότησαν αυξημένη ζήτηση, με αποτέλεσμα την άνοδο της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας.
Η ζήτηση αυξήθηκε κατά 1,1%,
δηλαδή 1,27 εκατομμύρια αυτοκίνητα από 1,26 πέρσι, σύμφωνα με τα στοιχεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης Κατασκευαστών Αυτοκινήτων ( ACEA).
ΠΑΤΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΑΡΕ 200 ΕΥΡΩ!!!
Η Γερμανία είναι η μόνη χώρα στην Ευρώπη όπου η αγορά αυτοκινήτων αυξήθηκε κατά 8,1% σύμφωνα με την ACEA. Η Volkswagen εισήγαγε το νέο μοντέλο της Passat και το μοντέλο Audi A6, ενώ η BMW κυκλοφόρησε στην αγορά την νέα ανανεωμένη σειρά των 5- Series και το σπορ μοντέλο X3, το προηγούμενο έτος.
“Τα νέα μοντέλα έχουν παίξει καθοριστικό ρόλο” αναφέρει ο Φρανκ Μπίλερ, σύμβουλος της Volkswagen και BMW. Η ανάπτυξη στην Γερμανία έχει επηρεάσει τα στοιχεία σε σχέση με το 2010 “όταν σημειώθηκε σημαντική πτώση στις πωλήσεις” συμπληρώνει. Σημειώνεται ότι οι πωλήσεις αυτοκινήτων πάντως συνεχίζουν να πέφτουν συνολικά στην Ευρώπη, και αναλυτές αναφέρουν ότι αυτό θα επιδεινωθεί μέσα στο 2012.


24h NewsRoom

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...