Σάββατο, Οκτωβρίου 15, 2011

Περισσότερα στοιχεία,... για το Triumph 1200Ο χωμάτινος χαρακτήρας της μοτοσικλέτας είναι εμφανής

Το νέο on-off της Triumph έχει συλληφθεί ξανά στο παρελθόν από το φωτογραφικό φακό, αλλά η συγκεκριμένη φωτογραφία φανερώνει περισσότερα στοιχεία.

Πρώτα από όλα, όπως φαίνεται, το πλαίσιο της μοτοσικλέτας είναι σωληνωτό και εκτεθειμένο, όπως στην περίπτωση του Tiger 800. Επιπλέον η σέλα για αναβάτη και συνεπιβάτη εμφανίζεται μεγάλη, φανερώνοντας την προσοχή που έδειξαν οι Βρετανοί στον τομέα της άνεσης.

ΠΑΤΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΑΡΕ 200 ΕΥΡΩ!!!
Για τον κινητήρα δεν έχουμε κάποιο νέο στοιχείο, ωστόσο, η συγκεκριμένη φωτογραφία φανερώνει κάποια νέα στοιχεία για την πίσω ανάρτηση. Εκεί διακρίνεται ένα μονόμπρατσο ψαλίδι με άξονα, το οποίο θυμίζει το σύστημα Paralever της BMW.

Θυμίζουμε ότι το mega on-off της Triumph, το οποίο θα ονομάζεται Adventurer ή Explorer (εδώ οι απόψεις διίστανται), αναμένεται να χρησιμοποιεί τρικύλινδρο κινητήρα με τη χωρητικότητα να ανέρχεται μεταξύ 1.150 και 1.180 κ.εκ. και την ισχύ του να πλησιάζει τους 140 περίπου ίππους (λιγότερους από όσους θα μπορούσε να αποδώσει το μοτέρ) ώστε να γίνει η ισχύς πιο χρησιμοποιήσιμη, ενώ ακούγεται ότι θα αποδίδει την κορυφαία ροπή της κατηγορίας.

Το νέο μοντέλο της Triumph θα ενδυναμώσει τη βρετανική εταιρεία στον τομέα των mega on-off, ωστόσο, δεν προορίζεται να αντικαταστήσει τον μέχρι τώρα εκπρόσωπο της εταιρείας στην κατηγορία, το Tiger 1050. Όπως έχουμε αναφέρει και στο παρελθόν, το μεγάλο Tiger αναμένεται να ανανεωθεί ριζικά για το 2012 και να αποκτήσει περισσότερο ασφάλτινο και sport χαρακτήρα, αφήνοντας ανοιχτό το πεδίο για το νέο Adventurer (ή Explorer).

Πηγή: mototriti.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...