Πέμπτη, Οκτωβρίου 20, 2011

Νέο ΚΤΜ,... Freeride 350Συνδυάζει τη διασκέδαση με την ευκολία

Η ΚΤΜ ανακοίνωσε πως στην EICMA θα παρουσιάσει το Freeride 350, ένα πολιτικό enduro που υπόσχεται ευκολία και τη μέγιστη οδηγική απόλαυση.

Περίπου ένα μήνα, λοιπόν, πριν την παρουσίαση του Freeride, η ΚΤΜ έκανε την ανακοίνωση, η οποία συνοδεύεται από μερικά στοιχεία για τη νέα μοτοσικλέτα, καθώς και κάποιες φωτογραφίες.
ΠΑΤΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΑΡΕ 200 ΕΥΡΩ!!!
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αυστριακής εταιρείας, στόχος τους ήταν να κατασκευάσουν μια μοτοσικλέτα που θα μπορούσε να ανταποκριθεί στις προκλήσεις όπως ένα EXC, παράλληλα, όμως, θα απαιτούσε σημαντικά λιγότερο κόπο και ενέργεια.

Αποτέλεσμα αυτού είναι το Freeride 350, ένα παιχνιδιάρικο και ελαφρύ enduro που δεν προορίζεται για τους αγώνες και τον ανταγωνισμό, αλλά για την απόλαυση.

Το βάρος του Freeride 350 δεν ξεπερνά τα 99 κιλά, ενώ ο μονοκύλινδρος κινητήρας των 350 κ.εκ. αποδίδει 24 ίππους και τροφοδοτείται μέσω ψεκασμού. Το πλαίσιο είναι εξαιρετικά ελαφρύ, οι αναρτήσεις είναι της WP και, όπως αναφέραμε παραπάνω, το Freeride 350 θα είναι ομολογκαρισμένο και θα υπάρχει η δυνατότητα έκδοσης πινακίδας κυκλοφορίας.

Σύμφωνα με την ΚΤΜ, το Freeride 350 θα είναι διαθέσιμο την άνοιξη του 2012. Περισσότερες πληροφορίες θα έχουμε όταν η μοτοσικλέτα παρουσιαστεί επίσημα στην ΕΙCMA του Μιλάνου.

Πηγή: mototriti.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...