Τετάρτη, Οκτωβρίου 19, 2011

Φινλανδία: Απίθανο να καταρρεύσει,... η Ευρωζώνη


Φινλανδία: Απίθανο να καταρρεύσει η Ευρωζώνη 

Σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο της Κεντρικής Τράπεζας Πέντι Χακαράινεν
Την εκτίμηση ότι κατάρρευση της Ευρωζώνης δεν είναι πιθανή, καθώς όλα τα κράτη- μέλη έχουν επενδύσει πολλά στο ενιαίο νόμισμα εξέφρασε ο αντιπρόεδρος της Κεντρικής Τράπεζας της Φινλανδίας Πέντι Χακαράινεν.

Σύμφωνα με το Reuters, σε συνέντευξη που παραχώρησε σε κρατικό κανάλι της Φινλανδίας ο Χακαράινεν επεσήμανε πως έχουν επενδυθεί πάρα πολλά στην 
ΠΑΤΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΑΡΕ 200 ΕΥΡΩ!!!
Ευρωζώνη, η οποία είναι ακρογωνιαίος λίθος της οικονομίας και έχει υπάρξει ιδιαίτερα χρήσιμη. «Είναι απίθανο η Ευρωζώνη να καταρρεύσει καθώς όλα τα κράτη- μέλη έχουν επενδύσει πολλά στο ενιαίο νόμισμα», δήλωσε, προσθέτοντας πως όλα τα προβλήματα της ζώνης του ευρώ δεν πρόκειται να λυθούν άπαξ και δια παντός κατά την Σύνοδο της 23ης Οκτωβρίου.

«Η Ελλάδα, η Ευρώπη, όλο αυτό το μπερδεμένο κουβάρι των παγκόσμιων χρηματοοικονομικών προβλημάτων θα χρειαστεί χρόνο για να λυθεί. Δεν μπορεί να περιμένει κανείς ότι τα λυθούν όλα το ερχόμενο Σαββατοκύριακο ή με μια κίνηση», τόνισε χαρακτηριστικά.

Σημειώνεται πως την Τρίτη ο Πρόεδρος της Γαλλίας Νικολά Σαρκοζί δήλωσε πως η Ευρώπη καλείται να πάρει πολύ σημαντικές αποφάσεις τις επόμενες ημέρες στη Συνοδό Κορυφής. «Αν επιτρέψουμε την καταστροφή του ευρώ, αναλαμβάνουμε το ρίσκο μιας καταστροφής στην Ευρώπη. Εκείνοι που θα καταστρέψουν την Ευρώπη και το ευρώ, θα έχουν την ευθύνη για την αναβίωση συγκρούσεων και διχασμών στην ήπειρο μας», δήλωσε σε δραματικούς τόνους.
tovima

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...