Κυριακή, Οκτωβρίου 16, 2011

Ηλεκτρονικός υπολογιστής,... για ηλικιωμένους


H εταιρεία Telikin έχει δημιουργήσει υπολογιστές που αν και κανονικά προορίζονται για άτομα της τρίτης ηλικίας, θα μπορούσε και οποιοσδήποτε εύκολα να να τους χρησιμοποιήσει.
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της, η Telikin έχει δύο σχέδια. Το πρώτο είναι το Telkin touch με 18” οθόνη αφής, και το δεύτερο είναι το Telikin Elite, επίσης, με οθόνη αφής. Κάθε ένα από αυτά έχουν
παρόμοια χαρακτηριστικά και έναν all-in-one σχεδιασμό.

ΠΑΤΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΑΡΕ 200 ΕΥΡΩ!!!
Είναι στημένοι έτσι ώστε να ανταποκρίνονται στις βασικές λειτουργίες όπως, email, video chat, web browsing, Wi-Fi Ready, και με DVD και CD player. Έχουν επίσης μια προσαρμοσμένη διεπαφή με ενσωματωμένες εφαρμογές, προβολή φωτογραφιών μέσω Facebook, MS-Συμβατό επεξεργαστή κειμένου, ημερολόγιο με ειδοποιήσεις, βιβλίο διευθύνσεων με εύκολη σύνδεση, και το Adobe Flash Υποστήριξη.
Μπορεί να μην είναι το όνειρο του κάθε gamer ή του σχετικού με την τεχνολογία, αλλά το να έχεις ένα μηχάνημα το οποίο αρκεί για να κάνεις όλες τις βασικές δουλειές σου και το πιο ουσιώδες, να είναι τόσο απλό, ώστε και οι παππούδες να το χρησιμοποιούν δεν είναι και τόσο κακή ιδέα.
newscode

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...