Πέμπτη, Οκτωβρίου 20, 2011

Έκανε σεξ,... ενώ κοιμόταν

Ένας άντρας από την Αγγλία κατάφερε να αφήσει έγκυο την γυναίκα του, ύστερα από σεξουαλική πράξη που είχαν, ενώ ο ίδιος κοιμόταν
Ένα διαφορετικό τρόπο σύλληψης προτείνει ένα ζευγάρι από την Αγγλία. Οι δύο νέοι κατάφεραν να συλλάβουν τον γιο τους μετά από μήνες προσπαθειών και αφού ο πατέρας κοιμόταν.

Ο πατέρας Ryan έχει την σπάνια ιατρική περίπτωση της "sexsomnia", η οποία οδηγεί τους ανθρώπους να προχωρούν σε σεξουαλικές πράξεις, τις οποίες μετά αδυνατούν να θυμηθούν.
Το ζευγάρι προσπαθούσε να αποκτήσει παιδί επί 18 μήνες χωρίς επιτυχία. Οι δύο τους ήταν έτοιμοι να
ΠΑΤΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΑΡΕ 200 ΕΥΡΩ!!!
ξεκινήσουν θεραπεία γονιμότητας, όταν η Dee ανακάλυψε ότι ήταν έγκυος.
Συνήθως ο Ryan ξυπνά την Dee,για να επιδοθούν στο όπως το αποκαλούν, "sleep sex", κατά το οποίο εκείνη είναι μισο-ξύπνια και εκείνος κοιμάται εντελώς.
Η Dee θυμήθηκε την πρώτη φορά που συνέβη αυτό και είπε σχετικά: "Την πρώτη φορά, του έστειλα μήνυμα το επόμενο πρωί, λέγοντας "Χθες ήταν τέλεια."
"Μου απάντησε λέγοντας ότι δεν ήξερε σε τι αναφερόμουν. Δεν μπορεί ποτέ να θυμηθεί, αλλά το σεξ είναι πιο έντονο", συνέχισε.
Το ζευγάρι από το Basingstoke είναι μαζί εδώ και 9 χρόνια, ενώ χάρη στην ιδιάζουσα περίπτωση του πατέρα, κρατά σήμερα στην αγκαλιά του των 16 μηνών γιο, Lincol.
news247

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...