Κυριακή, Οκτωβρίου 30, 2011

Οι «ψεύτικοι» γάμοι,... των σταρ



Μέχρι που θα φτάσουν... για να συζητηθούν

Πρόσφατα η Tara Reid παραδέχτηκε μπροστά στην κάμερα ότι δεν παντρεύτηκε στα αλήθεια τον Αύγουστο, όπως είχε σπεύσει να πει τότε, εκπλήσσοντας τους πάντες.

Μπορεί στο άκουσμα ενός τέτοιου ψέματος να αναρωτηθεί κανείς γιατί έπρεπε να πει ένα τέτοιο ψέμα αλλά πριν από αυτήν το έκαναν και άλλοι celebrity.


Δείτε ποιοι είπαν ψέματα ότι παντρεύτηκαν…



Tara Reid και  Zack Kehayov

Η ηθοποιός  μιλούσε συνέχεια για τον γάμο της αλλά αποδείχτηκε τελικά ότι δεν ήταν νόμιμος. Ο υποτιθέμενος γάμος της Tara και του βούλγαρου Zack Kehayov πραγματοποιήθηκε τον Αύγουστο στην Σαντορίνι. Το ζευγάρι είχε αρραβωνιαστεί και παντρευτεί την ίδια μέρα σύμφωνα με τα τότε λεγόμενα της ηθοποιού.



Jennifer Aniston και John Mayer
Το 2009 φήμες ήθελαν την Jennifer Aniston να παντρεύεται το τότε αγόρι της John Mayer. Γι’ αυτό ο μουσικός αποφάσισε να κάνει μια πλάκα στα media. Έγραψε στην σελίδα του στο Tweeter ότι αγόρασε δαχτυλίδι αρραβώνων στην κοπέλα του. Μέσα σε μερικές εβδομάδες το ζευγάρι χώρισε.


Nicki Minaj και  Drake

Μετά το τραγούδι «Miss Me» που αφιέρωσε ο Drake στην Nicki Minaj. Το ζευγάρι σκέφτηκε να κάνει μια πλάκα. Έτσι έγραψαν στο Tweeter ότι παντρεύτηκαν.


Kate Moss και  Pete Doherty

Τα βρετανικά ταμπλόιντ ήθελαν την Kate Moss να είχε παντρευτεί τον  μουσικό Pete Doherty τον Ιανουάριο του 2007. Μια μέρα μετά τις φήμες, εκπρόσωπος του μοντέλου είπε ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Η Moss δεν παντρεύτηκε ποτέ τον μουσικό και χώρισαν το 2008.


Anna Nicole Smith και  Howard K. Stern

Τρεις εβδομάδες μετά τον θάνατο του γιου της, η Anna Nicole Smith παντρεύτηκε τον δικηγόρο της Howard K. Stern στις Μπαχάμες. Απ’ ότι αποδείχτηκε  αυτό που έκανε το ζευγάρι τότε ήταν μια απλή τελετή που δεν τους δέσμευε νομικά δεν Ωστόσο, μετά τον θάνατο της Smith, ο Stern είπε στον τύπο ότι σχεδίαζαν να παντρευτούν πραγματικά.



Paris Hilton και Piers Morgan
Ο Piers Morgan παντρεύτηκε την Paris Hilton τον Δεκέμβριο του 2009  στο Las Vegas. Ο Morgan μετά από αυτό είπε ότι είχαν πιεί λιγάκι και αποφάσισαν να κάνουν κάτι χαζό. Μάλιστα ο γνωστός παρουσιαστής φρόντισε να βιντεοσκόπηση την για την εκπομπή του. «Δεν νομίζω να υπέγραψα τίποτα άρα δεν είναι νόμιμος ο γάμος» είπε στην εκπομπή του αστειευόμενος ο  Piers Morgan.
newsbeast
MillionaireMatch.com - the best dating site for sexy, successful singles!
MillionaireMatch.com - the best dating site for sexy, successful singles!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...