Τετάρτη, Οκτωβρίου 12, 2011

Οι αμαρτίες της οικογένειας,... Καντάφι

Εικόνες από την τρυφηλή ζωή που ζούσαν οι γιοι του Καντάφι, βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Πρωταγωνιστεί η σύζυγος ενός από τους γιους του

 Προσωπικές φωτογραφίες της Αλίν Σκαφ Καντάφι, συζύγου του
διαβόητου Χάνιμπαλ Καντάφι, διέρρευσαν στο διαδίκτυο μέσω του τουρκικού blog JonTurk.com

 Η 36χρονη  Αλίν που ήταν μοντέλο στο παρελθόν, άλλωστε το αποδεικνύουν και οι καμπύλες της, έχει επανειλημμένα απασχολήσει τα μίντια με πιο πρόσφατο το σκάνδαλο που ξέσπασε μετά την έφοδο αντρών των εξεγερμένων στη Λιβύη στη βίλα του γιου του Καντάφι, Χάνιμπαλ στην Τρίπολη όπου βρήκαν την γκουβερνάντα των παιδιών τους να έχει υποστεί βασανιστήρια.

Οι "καυτές" φωτογραφίες προέρχονται από το φορητό υπολογιστή του Χάνιμπαλ που είχε κατασχεθεί κατά την έφοδο στη βίλα του στην Τρίπολη, ωστόσο αυτό δεν έχει επιβεβαιωθεί.


Οι φωτογραφίες είναι τραβηγμένες από τις πολυτελείς διακοπές του ζευγαριού στην Ρώμη, το Παρίσι, την Αίγυπτο αλλά και πάνω στο πολυτελές τους γιοτ κάπου στην Μεσόγειο θάλασσα.

Οι φωτογραφίες  εκθέτουν το υπερπολυτελές λάιφ στάιλ του Λίβυου πλέι μπόι και της συζύγου του Αλίν , φέρνοντας εκ νέου στο διεθνές προσκήνιο τις περίφημες κλοπές κρατικού πλούτου από την οικογένεια Καντάφι.

Οι ξέγνοιαστες διακοπές του 35χρονου Χάνιμπαλ αγκαλιά με την Αλίν, μέσα σε πανάκριβα γιοτ, σε εντυπωσιακές παραλίες και σε νυχτερινά κέντρα διασκέδασης λίγο πριν από την κατάρρευση της μοναρχίας τους και εν μέσω της λαϊκής δυσφορίας και αγανάκτησης, δείχνουν ένα αμέριμνο ζευγάρι δίχως καμία έγνοια για τον λιβυκό λαό.
Υπενθυμίζουν δε για άλλη μια φορά ότι "η ανέμελη, πλην άνετη, ζωή" αποτελούσε αποκλειστικό προνόμιο της οικογένειας Καντάφι και του κύκλου της.

news247

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...