Τετάρτη, Οκτωβρίου 19, 2011

Βασίλισσα της ομορφιάς,... μπλεγμένη σε εμπόριο ναρκωτικών


Σε δικαστήριο της Αργεντινής ξεκίνησε η δίκη μοντέλου από την Κολομβία η οποία κατηγορείται για παράνομη διακίνηση ναρκωτικών.
Η πρώην βασίλισσα ομορφιάς της Κολομβίας Angie Sanclemente Valencia ότι μαζί με τον σύντροφό της Nicolas Gualco προσέλαβαν άλλες πέντε γυναίκες για να περάσουν λαθραία κοκαΐνη στην Ευρώπη μέσω του Μεξικού.

Η 31χρονη Angie αρνείται τις κατηγορίες και δηλώνει ότι ταξίδεψε στην Αργεντινή για να παντρευτεί και όχι για να διακινήσει ναρκωτικά.
ΠΑΤΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΑΡΕ 200 ΕΥΡΩ!!!
Στο δικαστήριο ισχυρίστηκε ότι το μόνο για το οποίο μπορεί να κατηγορηθεί είναι η «απεριόριστη αγάπη που τρέφει για τον σύντροφό της».

Το μοντέλο έπεσε στα χέρια της αστυνομίας τον περασμένο Μάιο καθώς για αρκετούς μήνες κατάφερε να διαφύγει της σύλληψης. Η ίδια δήλωσε ότι μετά τη σύλληψη του συντρόφου της κρύφτηκε γιατί φοβόταν τον βιασμό στη φυλακή.
Σύμφωνα με τους δικηγόρους της δεν υπάρχουν αποδείξεις για την ενοχή της και η μόνο εμπλοκή της στην υπόθεση είναι η ερωτική σχέση που διατηρούσε με τον Guaclo.
Το 2000 η Angie κέρδισε τον δημοφιλή τίτλο στην Κολομβία , αυτό της «Βασίλισσας του καφέ», αλλά αναγκάστηκε να επιστρέψει το στέμμα της όταν αποκαλύφθηκε ότι ήταν παντρεμένη, κατά παράβαση των κανόνων των καλλιστείων.
newsbomb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...