Τρίτη, Οκτωβρίου 25, 2011

74χρονη προσπάθησε να πουλήσει "έναν κόκκο σελήνης",... προς 1.700.000 δολάρια !

Η ΝΑSA βρήκε ένα μικρό κομμάτι του φεγγαριού στην κατοχή της. Iσχυρίστηκε ότι το είχε δωρήσει στον άνδρα της ο Ν.Άρμστρονγκ. 
Η ΝΑSA βρήκε ένα μικρό κομμάτι του φεγγαριού στην κατοχή της. Iσχυρίστηκε ότι το είχε δωρήσει στον άνδρα της ο Ν.Άρμστρονγκ.
Τα μέλη της αποστολής της ΝΑSA που σκοπό είχε την ανάκτηση ενός κομματιού της σελήνης, έμειναν έκπληκτα όταν όλα τα στοιχεία που συνέλεξαν τους οδήγησαν σε ένα μικρό εστιατόριο του Λος Άτζελες.
Πρόκειται για έναν κόκκο... λίγο
μεγαλύτερο από ένα κόκκο ρυζιού, ο οποίος βρέθηκε στην κατοχή μιας 74χρονης, που κατηγορήθηκε ότι προσπάθησε να πωλήσει δημόσια περιουσία. Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το CBS, η κυριολεκτικά τρομοκρατημένη ηλικιωμένη είπε στις Αρχές ότι το “κομμάτι αυτό του φεγγαριού”, το είχε κάνει δώρο ο ίδιος ο Νιλ Άρμστρονγκ στον σύζυγό της το 1970, κάτι που ακόμα δεν έχει αποσαφηνιστεί κατά πόσο αληθεύει.
www.careerjet.gr Αν ψάχνεις για δουλειά.
Σημειώνεται ότι η ΝASA έχει κατά καιρούς παραχωρήσει σε διάφορες χώρες του κόσμου αντίστοιχα κομμάτια της σελήνης αλλά με την προϋπόθεση ότι παραμένουν κρατική περιουσία των ΗΠΑ και δεν μπορούν να πωληθούν από ιδιώτες.
Η ίδια η ηλικιωμένη οδήγησε τους ερευνητές στο εστιατόριό της, καθώς εδώ και μήνες προσπαθούσε μέσω διαδικτύου να βρει αγοραστές για το πολύτιμο απόκτημά της. Οι ερευνητές υποδυόμενοι τους αγοραστές έκλεισαν συμφωνία μαζί της να το αγοράσουν έναντι... 1,7 εκ. δολαρίων!
24h NewsRoom

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...