Δευτέρα, Οκτωβρίου 31, 2011

10 σημάδια που δείχνουν,... ότι έφτασε η ώρα να χωρίσετε

Ένας χρήσιμος οδηγός για να αναγνωρίσετε την παρακμή σε μια σχέση. Διαβάστε ποια είναι τα σημάδια που δείχνουν ότι το τέλος πλησιάζει
Αν αναρωτιέστε "που πάει αυτή η σχέση" και η πρώτη απάντηση είναι πουθενά, τότε ο παρακάτω οδηγός θα σας φανεί πολύ χρήσιμος. Δείτε παρακάτω ποια σημάδια
παρουσιάζει μια σχέση λίγο πριν τον χωρισμό.
Σημάδια από σένα
Amber Alert
Δε μιλάς καθόλου  στις φίλες/φίλους σου για εκείνον σε τέτοιο βαθμό που σε ρωτάνε εκείνοι. “Μα καλά το αγόρι σου τι κάνει; Ζει;”, σε ρωτούν και εσύ απαντάς  ένα ξερό ναι και αλλάζεις κουβέντα. Συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις  η αλλαγή θέματος είναι τόσο απότομη όσο η αλλαγή που θα κάνει ένας άσχετος dj που από trance θα σου βάλει Χάρη Κωστόπουλο.
Τω καιρώ εκείνω
Ας αφήσουμε όμως τις αγκαλίτσες, τις αναφορές σε φίλους και ας πάμε στο ζουμί. Σεξ. Καταρχάς, θυμάσαι πότε ήταν η  τελευταία φορά που κάνετε σεξ ή ακόμα διαβάζεις το κείμενο και προσπαθείς να θυμηθείς; Αν μετά τα πολλά θυμήθηκες και ήταν όταν οι Calexico ήρθαν στην Ελλάδα (2009) τότε η σχέση σου έχει τελειώσει. Γιατί μην κοροϊδευόμαστε, σχέση χωρίς σεξ δεν είναι ερωτική. Φιλική ίσως.
Διαβάστε εδώ ολόκληρη τη λίστα με τα σημάδια που δείχνουν ότι θέλετε να χωρίσετε (ακόμα και αν δεν το παραδέχεστε).
Σημάδια από εκείνον
Όταν το τηλέφωνο -δε- χτυπήσει
Είσαι έτοιμη  να πάρεις τηλέφωνο την Αγγελική Νικολούλη  και να δηλώσεις εξαφάνιση. Λίγο πριν σχηματίσεις το νούμερο του σταθμού ξάφνου χτυπάει το τηλέφωνο. “Έλα σόρρυ έχω μπλέξει” ακούς από την άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής. “Θα σε πάρω πιο βραδάκι”, θα συμπληρώσει. Φυσικά, το επόμενο τηλέφωνο έγινε το μεσημέρι της άλλης μέρας μαζί με ένα σωρό άθλιες δικαιολογίες.
Στρίβειν δια  του... σεξ
Ερχόμαστε και  πάλι στο σεξ... Αλλά αυτή τη φορά από  την πλευρά του άλλου. Έχεις τις  ορεξούλες σου για παιχνίδια  αλλά το αίσθημα μια πονοκέφαλο έχει και μια καούρες. Πας να δώσεις ένα ντεπονάκι για να πάρει τα πάνω του και ως δια μαγείας ο πόνος έφυγε. (χωρίς να το πάρει) Μετά από το πήγαινε-έλα του πόνου κουράστηκε το... μωράκι σου και πρέπει να ξεκουραστεί να κοιμηθεί. Εσύ όμως φρόντισε να ξυπνήσεις.
Διαβάστε εδώ ολόκληρη τη λίστα με τα μηνύματα χωρισμού που εκπέμπει ο σύντροφός σας.
news247

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...