Τρίτη, Σεπτεμβρίου 13, 2011

Καντονέζικο μοσχάρι κατσαρόλας...


Και εμείς αγαπάμε το κοκκινιστό και το λεμονάτο μοσχάρι πολύ, αλλά έχουμε βαρεθεί να το τρώμε. Οπότε είπαμε να δοκιμάσουμε μία νέα συνταγή που είναι λίγο διαφορετική και πολύ ασιατική και γευστική σε βαθμό υπερθετικό.
Υλικά

2 κουταλιές ελαιόλαδο
1 μικρό ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
2 σκελίδες σκόρδο
300 γρ. μοσχάρι κομμένο σε κομμάτια
1/2 κούπα νερό
6 μικρά καρότα
1 κουταλιά της σούπας σόγια σος
1 κουταλιά της σούπας σος μυδιών
1/2 κουταλιά του γλυκού σουσαμέλαιο
1 κουταλιά κρασί
Λίγο λευκό πιπέρι
Διαβάστε περισσότερα στο queen.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...