Τρίτη, Αυγούστου 02, 2011

Γαμήλια ταλαιπωρία,.... στη χώρα της α-ταξί-ας

Μία εικόνα, χίλιες λέξεις. Νεόνυμφοι που ήρθαν στην Κρήτη να ζήσουν το γαμήλιο μύθο τους, έπεσαν πάνω σε διαμαρτυρίες ταξιτζήδων. Με το νυφικό και το γαμπριάτικο, στους δρόμους του Ηρακλείου, αποκλεισμένοι στο λιμάνι
Μίκα Κοντορούση 
Ένας γάμος διαφορετικός από τους άλλους. Και με ένα γαμήλιο ταξίδι ακόμα πιο διαφορετικό, αφού σκόνταψε στις κινητοποιήσεις ιδιοκτητών ταξί στο Ηράκλειο της Κρήτης.
Ο λόγος για τους νεόνυμφους της φωτογραφίας, οι οποίοι αφού ενώθηκαν "εις σάρκαν μίαν", μπήκαν στο πρώτο αεροπλάνο για Ελλάδα και ταξίδεψαν ως την Κρήτη για το γαμήλιο ταξίδι τους.
Η νύφη δεν έβγαλε καν το νυφικό, ούτε και ο γαμπρός το κοστούμι, έφυγαν απευθείας απ' τη δεξίωση για να πέσουν... πάνω στους ταξιτζήδες που τα έκαναν γυαλιά-καρφιά στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου και εκεί φυσικά τούς συνέλαβε ο φακός του cretalive.
Η εικόνα ταλαιπωρίας των τουριστών κάνει ήδη το γύρο του κόσμου στο διαδίκτυο, αποσπώντας δεκάδες επικριτικά σχόλια.
Πολλοί είναι εκείνοι που αποτρέπουν μάλιστα τον κόσμο από το εξωτερικό να ταξιδέψει στην Ελλάδα.
Χιλιάδες τουρίστες έγιναν οι χειρότεροι διαφημιστές για τη χώρα μας, αφού μέσω του ιντερνετ και των σελίδων κοινωνικής δικτύωσης έστειλαν το μήνυμα να...αποφεύγουν την χώρα μας και τις ακρογιαλιές της, γιατί υπάρχουν πολλά προβλήματα στη χώρα.
"Ποτέ ξανά Ελλάδα". Αυτό αναφέρουν δεκάδες τουρίστες σε διαδικτυακές ιστοσελίδες μετά τα πρωτοφανή επεισόδια που σημειώθηκαν στο αεροδρόμιο Ηρακλείου.
Ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Ν.Ηρακλείου Ανδρέας Μεταξάς υπογραμμίζει ότι η ζημιά πλέον είναι ανεπανόρθωτη και αυτό θα το εισπράξουμε από του χρόνου.
"Αν κάνετε μία βόλτα στα blogs θα δείτε πως μας βρίζουν. Λένε ποτέ ξανά Ελλάδα. Υπήρξε μία ανεπανόρθωτη ζημιά και θα φανεί από το καλοκαίρι του 2012. Τώρα έχουν κάνει τις κρατήσεις και έχουν πληρώσει. Είναι δύσκολο να έχουμε ακυρώσεις. Δυστυχώς το Ηράκλειο είχε τη θλιβερή πρωτιά των επεισοδίων", καταλήγει η ανακοίνωση.
Πηγή: cretalive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...