Την  στήριξη της προσπάθειας του βετεράνου αθλητή,  Τάσου Σταθόπουλου.....


που στις 10 Ιουλίου θα λάβει μέρος στον 6ο  ολοήμερο αγώνα δοκιμασίας μεγάλου τριάθλου [CHALLENGE – IRONMAN] στο ROTH της Γερμανίας, προτείνει ο Σύλλογος Γονιών Παιδιών Με Νεοπλασματική Ασθένεια» ΦΛΟΓΑ».

«Σε περίπου 13 συνεχόμενες ώρες ο Τάσος Σταθόπουλος θα πρέπει να κολυμπήσει 3.800μ, να ποδηλατήσει 180 χιλιόμετρα, και τέλος να τερματίσει τρέχοντας τον Μαραθώνιο δρόμο των 42.195μ.», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Ο 60χρονος  τριαθλητής θα αγωνιστεί με την «φανέλα» του Συλλόγου «ΦΛΟΓΑ», ελπίζοντας με την προσπάθεια του αυτή να ευαισθητοποιήσει τους Έλληνες για οικονομική ενίσχυση μεταφέροντας συνάμα και τη στοιχειώδη δύναμη ελπίδας για το καλύτερο.

«Παρά την αναπηρία της ακρωτηριασμένης δεξιάς του παλάμης από εργατικό ατύχημα και το δεξί του πόδι τρείς πόντους πιο κοντό από τροχαίο, ο έμπειρος αθλητής επιμένει να συναγωνίζεται αρτιμελείς τριαθλητές από διάφορες χώρες, προσπαθώντας να κάνει τα ακατόρθωτα-κατορθωτά.

Για όλα τα παραπάνω, παρακαλεί θερμά φίλους, συναθλητές και όχι μόνο, να συμμετάσχουν στην κοινωνική – αθλητική του υπέρβαση», καταλήγει η ανακοίνωση του ΔΣ της Φλόγας που παραθέτει και τους λογαριασμούς για ενίσχυση της προσπάθειας:

Αριθμός λογαριασμού ALPHA BANK     112-00-2002-011686

Αριθμός λογαριασμού EUROBANK    00260063460100128261

prionokordela.gr