Παρασκευή, Νοεμβρίου 04, 2011

Επιτέλους! Είδαμε,... το Subaru BRZ!


 
Το πρωτότυπο Subaru BRZ STI θα παρουσιαστεί στην έκθεση του Λος Άντζελες στα μέσα Νοεμβρίου και μας δίνει μία ισχυρή πρόγευση για το πώς θα είναι το αυτοκίνητο που θα μπει στην παραγωγή την άνοιξη του 2012.
Η σχεδίαση του BRZ είναι εντυπωσιακή!

Η μεγάλη γρίλια και το σπόιλερ εμπρός και ο αεροδυναμικός διαχύτης, οι τετραπλή απόληξη της εξάτμισης, η τεράστια πίσω αεροτομή και οι ζάντες 18 ιντσών, υποδηλώνουν ότι αυτό είναι ένα αυτοκίνητο υψηλών επιδόσεων.
Το σπορ μοντέλο των 2+2 θέσεων έχει κινητήρα Boxer τοποθετημένο εμπρός και η ροπή του μεταδίδεται στους πίσω τροχούς. Ο σχεδιασμός και η τοποθέτηση του μοτέρ, το οποίο εξελίχθηκε αποκλειστικά για το BRZ, ευνοεί τη σωστή κατανομή βάρους. Το συνολικό βάρος του νέου μοντέλου θα είναι κοντά στα 1.200 kg.
Το BRZ θα βασίζεται σε νέα πλατφόρμα και ο κινητήρας 2,0 lt που θα φορά θα ενσωματώνει όλες τις σύγχρονες τεχνολογίες της Subaru και της Toyota (οι δύο εταιρίες εξελίσσουν μαζί το νέο αυτοκίνητο).
Σύμφωνα με πληροφορίες, το 4κίλυνδρο μηχανικό σύνολο θα αποδίδει περίπου 200 PS και θα έχει μέγιστη ροπή πάνω από 20,0 kgm.


protothema

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...