Τρίτη, Νοεμβρίου 01, 2011

"Αυθόρμητη,... η μούντζα"

Ως αυθόρμητη ενέργεια χαρακτηρίζει τη χειρονομία του Αχίλλειου ο πατέρας του, σημειώνοντας τα παιδιά βλέπουν ότι το μέλλον τους δεν είναι καλό
Έγινε το πρόσωπο των ημερών, σημαδεύοντας με τη χειρονομία του την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου.
Ο Αχίλλειος, που απασχόλησε απ' άκρη σ' άκρη τη χώρα με τη χειρονομία του, αποτελεί το 12ο από το 16 παιδιά μιας πολύτεκνης οικογένειας.

Από τα δεκατέσσερά του βγήκε στο μεροκάματο. Τα δύο τελευταία χρόνια βάφει σπίτια και καταφέρνει να είναι από τους καλύτερους μαθητές της τάξης του στο νυχτερινό σχολείο.
Στο ίδιο νυχτερινό που πήγαν και τα αδέρφια του, καθώς και εκείνα εργάζονταν για να σπουδάσουν.
"Είναι πολύ καλός μαθητής και θέλει να σπουδάσει υπολογιστές. Τα παιδιά βλέπουν ότι το μέλλον τους δεν είναι καλό. Τα πάντα διαλύονται", αναφέρει ο πατέρας του μαθητή.
Δεν φανταζόταν μάλιστα πως θα ερχόταν η στιγμή που θα τον πολιορκούσαν δημοσιογράφοι από όλη τη χώρα για τη χειρονομία του γιου του.
"Κόβεται το εισόδημα των γονιών. Τελευταία μας ήρθαν πολλά χαράτσια. Μόνο αυτή η έκτακτη εισφορά ήταν 1038 ευρώ", σημειώνει στον "Ελεύθερο Τύπο", περιμένοντας την "ξεχασμένη" σύνταξη, καθώς συνταξιοδοτήθηκε τον περασμένο Μάρτιο. Ακόμα, όπως σημειώνει, δεν έχει ξεμπλέξει.
"Αν δεν παινέψεις το σπίτι σου, θα πέσει να σε πλακώσει. Την οικογένειά μου τη βλέπουν και τη θαυμάζουν",σημείωσε αναφορικά με την κριτική που δέχτηκε ότι δεν διαπαιδαγώγησε σωστά το παιδί του.
Ο δήμαρχος Λάρισας Χρ. Τζανακούλης ζήτησε να μην υποστεί κυρώσεις, ενώ στην ίδια λογική κινείται και ο πρόεδρος της ΟΛΜΕ Ν. Παπαχρήστος.
news247

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...