Σάββατο, Νοεμβρίου 12, 2011

Την έσωσαν,... τα ενισχυτικά στήθους

Μία γυναίκα στη Σκωτία είχε ατύχημα με το αυτοκίνητό της που παραλίγο να της κοστίσει την ζωή. Όμως τα ενισχυτικά στον στηθόδεσμό της την έσωσαν από τα χειρότερα
 
Παράταση στην ζωή δόθηκε σε μία γυναίκα από την Σκωτία χάρη στην εναλλακτική ενίσχυση του σουτιέν της. Η νεαρή μητέρα Lisa Somerville σώθηκε χάρη στα ενισχυτικά που περιείχε ο στηθόδεσμός της.

Η γυναίκα επέστρεφε από την δουλειά στο σπίτι της στη Γλασκώβη, όταν εν μέσω βροχόπτωσης πάτησε δυνατά τα φρένα του αυτοκινήτου της.
Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο του αυτοκινήτου της και να καταλήξει στην αντίθετη ροή χτυπώντας ένα διερχόμενο αυτοκίνητο.
Από το όχημα κατάφερε να απεγκλωβιστεί μόνο με την βοήθεια της πυροσβεστικής και όταν ξύπνησε σε τοπικό νοσοκομείο, οι γιατροί την ενημέρωσαν ότι τα ενισχυτικά που είχε στο σουτιέν αποδείχτηκαν σωτήρια.

 "Υπέφερα από διάτρηση των πνευμόνων και από ραγισμένα πλευρά, αλλά χάρη στον στηθόδεσμό μου είμαι ακόμα ζωντανή. Διαφορετικά τα πλευρά σίγουρα θα είχαν διαπεράσει την καρδιά μου.", είπε η νεαρή γυναίκα.
Η Somerville χρησιμοποιούσε το συγκεκριμένο στηθόδεσμο, για να αυξήσει το μπούστο της. Σήμερα, όμως, ανήκουν πια στο παρελθόν, αφού την θέση τους έχουν πάρει μια για πάντα εμφυτεύματα στήθους.
news247

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...