Τρίτη, Νοεμβρίου 01, 2011

Μπακογιάννη: Ανοίγει,... ο ασκός του Αιόλου


Μπακογιάννη: Ανοίγει ο ασκός του Αιόλου

Η απόφαση του κ.Παπανδρέου ανοίγει τον ασκό του Αιόλου. Θα ζητήσω από τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ να καταψηφίσουν την πρόταση εμπιστοσύνης
και να ρίξουν την κυβέρνηση, τόνισε μιλώντας στο Mega η Ντόρα Μπακογιάννη

"Για μια ακόμη φορά ο κ. Παπανδρέου επέλεξε να βάλει τη χώρα σε μια μεγάλη περιπέτεια για να διασώσει το μέλλον το δικό του και του ΠΑΣΟΚ", υποστηρίζει σε ανακοίνωσή της η Δημοκρατική Συμμαχία, με αφορμή την προαναγγελία δημοψηφίσματος για τη νέα δανειακή σύμβαση.
Στην ανακοίνωσή της κατηγορεί τον Πρωθυπουργό ότι "γι΄ αυτή τη μικροκομματική στόχευση θέτει σε κίνδυνο την Ελλάδα και τις επόμενες γενιές της" και τονίζει ότι "είναι καλύτερα αντί να ζητήσουμε από το λαό να πει τι ''δεν θέλει'', να ζητήσουμε να επιλέξει τι θέλει μέσα από εθνικές εκλογές".
Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega, η πρόεδρος της ΔΗΣΥ, Ντόρα Μπακογιάννη τόνισε ότι η απόφαση του πρωθυπουργού για το δημοψήφισμα "ανοίγει τον ασκό του Αιόλου".
"Ποιες τράπεζες θα δεχτούν να μπουν στο PSI (συμφωνία ανταλλαγής ομολόγων) όταν θα ξέρουν ότι η δανειακή σύμβαση θα τεθεί σε δημοψήφισμα" αναρωτήθηκε η κυρία Μπακογιάννη και πρόσθεσε ότι θα ζητήσει από τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ να καταψηφίσουν την πρόταση και να ρίξουν την κυβέρνηση.

"Αν έχουν αίσθημα ευθύνης θα πρέπει να ψηφίσουν τα μέτρα και να προχωρήσουμε αμέσως σε εκλογές, ώστε να επιλέξει ο λαός ποια κυβέρνηση θέλει να τον κυβερνήσει, να επιλέξει θετικά", σημείωσε.
ethnos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...