Τρίτη, Νοεμβρίου 01, 2011

Συνάντηση με τον Αντ. Σαμαρά,... ζητά ο Γ. Καρατζαφέρης


Συνάντηση με τον Αντ. Σαμαρά ζητά ο Γ. Καρατζαφέρης 

Δημόσια έκκληση στον Κάρολο Παπούλια για τον σχηματισμό κυβέρνησης εθνικής σωτηρίας
Δεξιά αντικυβερνητική συμμαχία στην πράξη επιθυμεί ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ κ. Γ. Καρατζαφέρης και αναμένεται να ζητήσει συνάντηση από τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντ. Σαμαράς.

Βασικός στόχος του κ. Καρατζαφέρη είναι, όπως τόνισε μιλώντας στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματός του, το μεσημέρι της Τρίτης, να συντονιστεί η αντιπολίτευση σε αυτές τις κρίσιμες στιγμές, ώστε να προκηρυχθούν εκλογές ή να σχηματισθεί κυβέρνηση εθνικής ενότητας.

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ απηύθυνε δημόσια έκκληση στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Κ. Παπούλια ή να μεδοθεύσει άμεσα τον σχηματισμό κυβέρνησης εθνικής σωτηρίας ή με σύμφωνη γνώμη αρχηγών να πάμε σε εκλογές εντός του Νοεμβρίου.

Παράλληλα εξέφρασε την άποψη, ότι η χώρα οδηγείται σε πλήρη αποσύνθεση και οι πολίτες αγωνιούν, ενώ οι θεσμοί παραπαίουν και κυβέρνηση και κόμματα βρίσκονται στον αστερισμό της παράνοιας.

«Με κάθε τρόπο πρέπει να επαναφέρουμε την κοινωνική και πολιτική ομαλότητα για να αποφύγουμε τις τεράστιες δοκιμασίες και τον διεθνή διασυρμό, με τις ανυπολόγιστες συνέπειες που ήδη δρομολογούνται σε βάρος της Ελλάδος» τόνισε ο κ. Καρατζαφέρης που θεωρεί ότι το δημοψήφισμα εκτός από καταστροφικό θα θέσει τη χώρα σε μακρά διαδικασία απραξίας. «Η χώρα χάνεται και ημείς άδωμεν» είπε και υπογράμμισε πως δεν υπάρχει χρόνος και επιβάλλεται οι πολιτικοί ηγέτες να δείξουν ωριμότητα.
tovima

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...