Τρίτη, Νοεμβρίου 01, 2011

Βρήκαν τις κόρες τους,... μετά 12 χρόνια

Μαιευτήριο μπέρδεψε τις κόρες δύο οικογενειών. Το τρομερό λάθος ανακάλυψαν οι γονείς, λίγο πριν μπουν τα κορίτσια στην εφηβεία.
Η αποζημίωση των 69.000 ευρώ δεν θα απαλύνει ποτέ τις πληγές των δύο οικογενειών από την Ρωσία. Από νοσοκομειακό λάθος η μία οικογένεια ζούσε με την κόρη της άλλης και το αντίστροφο για 12 ολόκληρα χρόνια.

Τα δύο κορίτσια, η Irina και η Anya, γεννήθηκαν με διαφορά 15 λεπτών η μία από την άλλη στο ίδιο μαιευτήριο το 1998, αλλά οι μαίες μπέρδεψαν τα ταμπελάκια τους, ίσως επειδή τα επώνυμα των δύο μητέρων ξεκινούσαν με το γράμμα Α.
Οι γονείς πληροφορήθηκαν για το λάθος κατά τύχη, όταν ο σύζυγος της μίας μητέρας την χώρισε και αρνήθηκε να πληρώσει διατροφή, αφού υποστήριξε ότι το παιδί δεν του έμοιαζε καθόλου.
Ύστερα από εξέταση DNA, οι γονείς έμειναν άναυδοι, όταν αποδείχτηκε ότι ο  Yuri και η Yulia Belyaeva δεν ήταν οι βιολογικοί γονείς της μικρής Irina.
Μεταγενέστερη έρευνα έδειξε, ότι η Irina ήταν στην πραγματικότητα βιολογική κόρη μίας μουσουλμανικής οικογένειας, της οποίας η κόρη Anya ήταν βιολογικό τέκνο του Yuri και της Yuliya.
Σήμερα, μετά την απόφαση του δικαστηρίου, οι δύο οικογένειες σχεδιάζουν να μείνουν κάτω από την ίδια στέγη για την ομαλή προσαρμογή των παιδιών τους στην νέα πραγματικότητα, ενώ η βιολογική μητέρα της Anya δηλώνει, ότι η χρηματική αμοιβή δεν είναι ικανή να αναπληρώσει τον χαμένο χρόνο.
"Όλα τα λεφτά του κόσμου δεν αξίζουν το βλέμμα ενός παιδιού προς την μητέρα του. Εύχομαι να μπορούσαν (το δικαστήριο) να βρουν μία λύση για την ζωή μας από εδώ και πέρα.", είπε η μητέρα.
 
news247

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...