Παρασκευή, Νοεμβρίου 11, 2011

Οδήγησε στο κρεβάτι της,... 11 μαθητές

Καθηγήτρια γυμνασίου κατηγορείται για τον βιασμό μαθητών που φοιτούσαν στο σχολείο που δίδασκε. Αντιμέτωπη με σωρεία κατηγοριών

Σε σχολείο της Αμερικής, καθηγήτρια συνελήφθη με την κατηγορία της ασέλγειας σε 11 μαθητές της. Έρευνες της αστυνομίας αποκάλυψαν, ότι η γυναίκα έδινε αλκοόλ στους ανήλικους και έπειτα έκανε σεξ μαζί τους στο σπίτι της στο Τενεσί.

Οι μαθητές φαίνεται να πήγαιναν στο σπίτι της Cindy Clifton, καθώς διατηρούσαν φιλίες με την κόρη της, η οποία επίσης παρευρισκόταν στα "πάρτυ" με αλκοόλ που διοργάνωνε η μητέρα της.
Η Clifton βρίσκεται αντιμέτωπη με 53 κατηγορίες, από τις οποίες οι 14 αφορούν βιασμό από άτομο με εξουσία, οι 11 για την κολάσιμη από τον νόμο πράξη του βιασμού.

 Ακόμα 14 κατηγορίες της απαγγέλθηκαν για χορήγηση αλκοόλ σε ανήλικους, ενώ άλλες 14 που αφορούν την συνεργία σε παραβατικές πράξεις ανηλίκων.
Ο συνήγορος υπεράσπισης δήλωσε, ότι η πελάτης του δεν αποδέχεται τις κατηγορίες. Η γυναίκα αποφυλακίστηκε προσωρινά με εγγύηση 29.500 ευρώ μέχρι την επόμενη συνεδρίαση του δικαστηρίου.
 
news247

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...