Τετάρτη, Οκτωβρίου 12, 2011

Η Rihanna κάνει το γυμνό ντεμπούτο της,... στο αμερικανικό "Esquire"


 
 
Τα μάτια του θα τρίβει ο αντρικός πληθυσμός που "αγαπάει" Rihanna καθώς η σέξι σταρ αποφάσισε να φωτογραφηθεί για πρώτη φορά ολόγυμνη για το αμερικανικό Esquire. (pics+vid)
Toν τελευταίο καιρό τη βλέπουμε σε όλων των ειδών τα εξώφυλλα, όμως η τελευταία της φωτογράφιση στο αντρικό περιοδικό "Esquire" του Νοεμβρίου είναι πιο αποκαλυπτική από ποτέ.
Ποζάροντας γεμάτη αισθησιασμό, η 23χρονη τραγουδίστρια από τα Barbados θεώρησε "περιττά" τα ρούχα της, για το concept της φωτογράφισης, αφήνοντας τους πάντες να θαυμάζουν το αλαβάστρινο κορμί της.


Το περιοδικό δίνει κάθε χρόνο σε κάποια σταρ τον τίτλο της πιο σέξι εν ζωή γυναίκας στον κόσμο, αφιερώνοντας της το εξώφυλλο του. Αυτή τη χρονιά επέλεξε -δικαίως θα λέγαμε- τη Rihanna.

Στη συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό η Rihanna μίλησε, μεταξύ άλλων, και για τη διατροφή της: "Δε μου αρέσει να δοκιμάζω νέα πράγματα. Έμεινα έκπληκτη όταν ήρθα στην Αμερική από το πλήθος των διαφορετικών γεύσεων. Δεν ήξερα τι γεύση είχαν πολλά πράγματα, όπως το καλαμάρι... Ο Jay-Z με έμαθε να το τρώω".


cosmo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...