Τετάρτη, Οκτωβρίου 19, 2011

Προετοιμάζεται η παραγωγή,... της Porsche Cajun



Επεκτείνεται το εργοστάσιο της εταιρείας

Ξεκίνησε η επέκταση του εργοστασίου της Porsche στη Λειψία, ώστε να είναι έτοιμο να δεχθεί στις γραμμές παραγωγής του το compact SUV της φίρμας, την Cajun, από τα τέλη του 2013.

Μπήκε ο θεμέλιος λίθος στην επέκταση του εργοστασίου, μία επένδυση ύψους 500 εκ. ευρώ. Για την έναρξη της παραγωγής της νέας Porsche Cajun επιστρατεύθηκαν 17 εκτάρια γης και δημιουργήθηκαν 1.000 νέες θέσεις εργασίας. Το compact SUV της εταιρείας θα ξεκινήσει να κατασκευάζεται από τα τέλη του 2013, δίπλα στις Cayenne και Panamera.
ΠΑΤΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΑΡΕ 200 ΕΥΡΩ!!!
Το εργοστάσιο της Λειψίας θέτει και υψηλά περιβαλλοντικά πρότυπα. Για παράδειγμα, η ανακύκλωση του αέρα και η τεχνολογίες περιορισμού της κατανάλωσης ρεύματος στο βαφείο, εξασφαλίζουν τη βέλτιστη χρήση των ενεργειακών πόρων.

Στις εγκαταστάσεις της Λειψίας η Porsche παράγει την Cayenne από το 2002, οπότε και ξεκίνησε η λειτουργία του εργοστασίου. Μετά από την πρώτη του επέκταση, άρχισε και η κατασκευή της Panamera Gran Turismo το 2009 σε μικτές γραμμές παραγωγής με την Cayenne. H Porsche έχει επενδύσει μέχρι στιγμής 280 εκ. ευρώ στο εργοστάσιο της Λειψίας και έχει φτιάξει από αυτό περισσότερα από 420.000 αυτοκίνητα.



Πηγή: autotriti.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...