Τετάρτη, Οκτωβρίου 05, 2011

Νέo Daytona,... monster 180



Εντυπωσιακή sport εμφάνιση και compact διαστάσεις

Είναι «γεννημένη» για δράση στους δρόμους της πόλης και όχι μόνο. Ο σύγχρονος κινητήρας της Daytona αποδίδει 14,5 PS και δε θα διστάσει ακόμη να πει όχι και σε πιο μακρινές εξορμήσεις. Επίσης, έχει μεγάλη αυτονομία, χάρη στη χαμηλή κατανάλωση και το μεγάλο δοχείο καυσίμου, όγκου 17 λίτρων.

Όσον αφορά στην οδική συμπεριφορά, το νέο monster 180, προσφέρει νέα επίπεδα οδηγικής απόλαυσης. Χάρη στους μεγάλους τροχούς, το άκαμπτο πλαίσιο, το τηλεσκοπικό πιρούνι και τα διπλά αμορτισέρ πολλαπλών ρυθμίσεων, η νέα μοτοσικλέτα της Daytona εξασφαλίζει εξαιρετικό κράτημα στο δρόμο.

Τα δύο δισκόφρενα, πίσω και εμπρός, υπόσχονται μεγαλύτερη ασφάλεια, επιτυγχάνοντας μικρές αποστάσεις ακινητοποίησης του οχήματος. Η αναπαυτική σέλα, φτιαγμένη από καλής ποιότητας αφρώδες υλικό, παρέχει άνεση σε οδηγό και συνεπιβάτη, ενώ η αεροδυναμική όμορφη σχάρα αποσκευών προσφέρει εργονομία και ως χειρολαβή για το συνεπιβάτη.

Τέλος, το νέο μοντέλο της εταιρίας DAYTONA, θα διατίθεται σε 3 χρωματισμούς, πορτοκαλί, μαύρο, γκρι και η τιμή του είναι 2.195€ και με δυνατότητα 24μηνου επιδοτούμενου χρηματοδοτικού προγράμματος.

Πηγή: mototriti.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...