Παρασκευή, Οκτωβρίου 21, 2011

Στη μαζική παραγωγή,... το Honda CrosstourerΣύντομα θα βρίσκεται στους δρόμους!

Την είσοδο του Honda Crosstourer στις γραμμές μαζικής παραγωγής ανακοίνωσε η ιαπωνική φίρμα. Το εντυπωσιακό περσινό concept σύντομα θα βρίσκεται στους δρόμους!

Πρόκειται για το concept που παρουσίασε πέρσι η Honda στην EICMA. Το Crosstourer διαθέτει τον V4 κινητήρα των 1.237 κ.εκ. που έχουμε ήδη δει στο VFR 1200F, καθώς και την τεχνολογία DCT, με το διπλό συμπλέκτη. Επιπλέον, σύμφωνα με τη Honda, το νέο μοντέλο συνδυάζει τον touring χαρακτήρα με on-off χαρακτηριστικά, όπως οι ψηλές αναρτήσεις, η όρθια θέση οδήγησης και η αισθητική που χρησιμοποιήθηκε και στο Crossrunner.
Δεν έχεις δουλειά, μπες ΕΔΩ.
Ο Yosuke Hasegawa, επικεφαλής της ομάδας ανάπτυξης, δήλωσε σχετικά: «Το Crosstourer προσφέρει έναν συνδυασμό off road αισθητικής, όρθιας θέσης οδήγησης, κινητήρα V4 και συστήματος DCT, το οποίο χαρίζει ευκολότερη οδήγηση και αμεσότερη ισχύ. Είμαστε πεπεισμένοι ότι προσδίδουμε με επιτυχία μια νέα αξία σε αυτό που μπορεί να ονομαστεί Crossover Concept».

Το Crosstourer μαζικής παραγωγής θα παρουσιαστεί σε μερικές εβδομάδες στην EICMA του Μιλάνου. Εκεί θα μάθουμε και περισσότερες λεπτομέρειες για αυτό, καθώς και το κατά πόσο θα διαφέρει από το περσινό concept που βλέπετε στις φωτογραφίες.

Πηγή: mototriti.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...