Πέμπτη, Οκτωβρίου 20, 2011

Gazprom: Διεισδύει,... και στην αγορά της Σλοβακίας

Συμφωνία για παροχή 15 εκατ. κυβικών μέτρων αερίου από τη σλοβακική VEMEX, μέλος του ομίλου της Gazprom
Στην αγορά αερίου της Σλοβακίας απέκτησε πρόσβαση ο ρωσικός ενεργειακός κολοσσός Gazprom, μέσω της σλοβακικών συμφερόντων θυγατρικής της VEMEX Energo s.r.o. Η VEMEX υπέγραψε με εφτά σλοβακικές
φίρμες ενεργειακές συμφωνίες παροχής αερίου, συνολικού όγκου 14,7εκατ.κυβικών μέτρων. Το ρωσικό αέριο αναμένεται να φτάσει στους τελικούς καταναλωτές της αγοράς της Σλοβακίας το 2012.
ΠΑΤΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΑΡΕ 200 ΕΥΡΩ!!!
“Οι πελάτες έχουν αποφασίσει να δεχθούν τις υπηρεσίες μας και επί του παρόντος συμμετέχουμε σε αρκετούς διαγωνισμούς με στόχο, έως το τέλος του χρόνου, να επιτύχουμε όγκο πωλήσεων της τάξεως των 40-50 εκατ. κυβικών μέτρων φυσικού αερίου” δήλωσε ο Διευθυντής της VEMEX Energo s.r.ο., Stefan Koman.
Με αυτή την κίνηση η Gazprom επεκτείνει περαιτέρω τις εμπορικές δραστηριότητες των εταιρειών του ομίλου στις αγορές τελικών καταναλωτών της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
“Μετά από αρκετά χρόνια προετοιμασίας, είμαστε έτοιμοι να αρχίσουμε πωλήσεις σε πελάτες μεσαίου και μικρού μεγέθους στην Σλοβακία και αυτό πραγματοποιείται σε μια χρονική στιγμή που αυξάνεται ο ανταγωνισμός στην αγορά” δήλωσε ο Jaroslav Horych, εμπορικός διευθυντής της Τσέχικης εταιρείας VEMEX, μητρικής της VEMEX Energo s.r.o.
Η VEMEX Energo s.r.o. ιδρύθηκε στην Bratislava το 2003, ως 100% θυγατρική της Τσέχικης εταιρείας VEMEX s.r.o.,με αντικείμενο την εμπορία φυσικού αερίου στη Σλοβακία. Στο τέλος του 2008, η εταιρεία ξεκίνησε να δραστηριοποιείται ενεργά στην προετοιμασία των μελλοντικών συμβολαίων. Η VEMEX Energo προσφέρει Ρώσικο φυσικό αέριο, το οποίο προμηθεύεται στο πλαίσιο σχετικής συμφωνίας μεταξύ της Gazprom Export και της VEMEX s.r.o. που είναι επίσης μέλος του ομίλου Gazprom.
24h NewsRoom

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...