Τρίτη, Οκτωβρίου 25, 2011

Forthnet: Υπογραφή δύο συμβάσεων,... με κινέζικο κολοσσό


Στην υπογραφή δύο συμβάσεων με τον κινεζικό κολοσσό τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού, Huawei Technologies, που αφορούν σε τερματικό εξοπλισμό router και δίκτυο οπτικών ινών προχώρησε ο όμιλος Forthnet στις 24/10.
Αναλυτικότερα, στην υπογραφή δύο συμβάσεων που επιβεβαιώνουν την αμοιβαία εμπιστοσύνη και το υψηλό επίπεδο συνεργασίας του Ομίλου
Forthnet, με τον κινεζικό κολοσσό τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού, Huawei Technologies, προχώρησαν τη Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου, οι ηγεσίες των δύο ομίλων, στο πλαίσιο της επίσκεψης που πραγματοποίησε ο Πρόεδρος της Κινεζικής Λαϊκής Πολιτικής Συμβουλευτικής Διάσκεψης της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας, κ. Jia Qinglin, στην Αθήνα.
www.careerjet.gr Αν ψάχνεις για δουλειά.
 H υπογραφή των συμβάσεων πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Intercontinental, παρουσία του Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης κ. Θεόδωρου Πάγκαλου και του Υπουργού Ανάπτυξης, κ. Μιχάλη Χρυσοχοϊδη, καθώς η τελετή υπογραφής συμβάσεων είχε επίσημο διακρατικό χαρακτήρα και τελούσε υπό την αιγίδα του Ελληνοκινεζικού εμπορικού επιμελητηρίου.
Κ. Gi Ping, Executive Vice President της HuaweiTechnologies Ltd., υπέγραψαν συμφωνία για τα παρακάτω δύο project:

ADSL CPE Project (αφορά σε τερματικό εξοπλισμό router).
WDM Project (αφορά στο δίκτυο οπτικών ινών).
Οι εν λόγω συμφωνίες, αποτελούν το επιστέγασμα της συνεργασίας των δύο πλευρών, καθώς ο Όμιλος Forthnet σχεδιάζει και επιλέγει με  αυστηρά οικονομοτεχνικά κριτήρια τις τεχνολογικές λύσεις για την ανάπτυξη του δικτύου του, καταλήγει η ανακοίνωση.
newscode

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...