Παρασκευή, Οκτωβρίου 21, 2011

Πέντε crossover,... για βόλτες εκτός δρόμου



Με πολλές διαφορές μεταξύ τους, μπορούν να προσφέρουν συγκινήσεις

Σας παρουσιάζουμε 5 μοντέλα που μοιάζουν με SUV και σας επιτρέπουν να κάνετε ήπιες εκτός δρόμου βόλτες. Ουσιαστικά αποτελούν πολυεργαλεία για όσους προτιμούν κάτι παραπάνω από ένα συμβατικό καθημερινό αυτοκίνητο.

Συνεχώς τα μοντέλα που διαθέτουν το «περιτύλιγμα» των οχημάτων ελεύθερου χρόνου, αλλά δε φέρουν σύστημα τετρακίνησης, όχι υποχρεωτικά τουλάχιστον, πληθαίνουν. Τα λεγόμενα και ως crossover μοιάζουν σαν συγκεντρώνουν τα καλύτερα από διαφορετικές κλάσεις. Το ψηλό αμάξωμα παραπέμπει σε SUV και προσφέρει καλύτερη ορατότητα. Η μεγαλύτερη εδαφική ανοχή σας επιτρέπει να κάνετε ήπιας δυσκολίας εκτός δρόμους περιηγήσεις. Η μετάδοση της κίνησης σε δύο τροχούς, πάλι, κατεβάζει τόσο το κόστος κτήσης όσο και τα έξοδα λειτουργίας τους.
Βρες δουλειά... ΕΔΩ
Τα πέντε μοντέλα που επιλέξαμε έχουν τόσες διαφορές όσες και ομοιότητες. Καταρχάς, δύο από αυτά, τα Chevrolet Orlando και Peugeot 3008 διατίθενται αποκλειστικά ως δικίνητα και έχουν περισσότερο πολυχρηστικό DNA. Τα Fiat Sedici και Suzuki SX4 αποτελούν παραλλαγές του ίδιου θέματος και προσφέρουν υψηλή αστική ευχρηστία. Το ίδιο ισχύει και για το Mini Countryman, το οποίο, όμως, έχει έναν περισσότερο premium χαρακτήρα.











Πηγή: autotriti.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...