Σάββατο, Οκτωβρίου 15, 2011

Γ. Παπανδρέου: «Δεν μπορώ να εγγυηθώ,... μια άμεση λύση τώρα»


Σοκ προκαλεί η ομολογία του πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου ότι δεν μπορεί να εγγυηθεί λύση για τα προβλήματα της χώρας.
«Θα ήθελα πολύ να εγγυηθώ σε όλους μία άμεση λύση, μία καλύτερη ζωή σήμερα. Θα ήμουν ο ευτυχέστερος άνθρωπος του κόσμου αν μπορούσα να το κάνω. Αλλά δεν μπορώ», δηλώνει ο κ. Παπανδρέου σε συνέντευξή του στο
«Πρώτο Θέμα».
Ο πρωθυπουργός, κάνοντας χρήση
ΠΑΤΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΑΡΕ 200 ΕΥΡΩ!!!
των λέξεων «πονάω», «θλίβομαι» και «αγανακτώ», υποστηρίζει ότι αυτό για το οποίο παλεύει η κυβέρνηση είναι να τελειώνει με την αβεβαιότητα για το μέλλον της χώρας.
Αναφερόμενος στις εξελίξεις το επόμενο διάστημα, ο κ. Παπανδρέου παραδέχεται ότι δεν μπορεί να εγγυηθεί λύση, σημειώνοντας ότι εάν η Ευρώπη «δεν μπορέσει να λύσει τα προβλήματά της, οι συνέπειες θα είναι απρόβλεπτες για όλους μας στην Ευρώπη».
Επίσης, ασκεί κριτική στα άλλα κόμματα, ιδιαίτερα στη ΝΔ, στην οποία επιρρίπτει ευθύνες για τη σημερινή κατάσταση, να αναλάβουν τις ευθύνες τους. «Η ΝΔ επέλεξε να παρακολουθεί από την εξέδρα», υποστηρίζει.
Παράλληλα, απορρίπτει σαφώς το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών. «Ούτε διαμαρτύρομαι ούτε εγκαταλείπω. Ούτε στιγμή δεν μου πέρασε από το μυαλό ότι θα μπορούσα να τα παρατήσω, να φυγομαχήσω», αναφέρει.
Απαντώντας στα σενάρια για συγκυβέρνηση, ο κ. Παπανδρέου αναφέρει: «Εμείς κάναμε τη δική μας επιλογή, να συνεχίσουμε τη μάχη για τη σωτηρία και αλλαγή της χώρας, να τραβήξουμε μόνοι μας το κουπί, για όσο χρειαστεί».
newscode

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...