Πέμπτη, Οκτωβρίου 20, 2011

Εισαγγελική έρευνα,... για το θάνατο του διαδηλωτή


Εισαγγελική έρευνα για το θάνατο του διαδηλωτή 

Εδωσε εντολή να μεταβεί στο νοσοκομείο εισαγγελέας για να διεξάγει έρευνα
Αθήνα Η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών κυρία Ελένη Ράικου διέταξε προκαταρκτική εξέταση για να διαπιστωθούν οι συνθήκες θανάτου του 53χρονου οικοδόμου Δημήτρη Κοτσαρίδη και έδωσε εντολή να μεταβεί στο νοσοκομείο ο εισαγγελέας κ. Ν. Γύζης για να διεξάγει έρευνα.
ΠΑΤΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΑΡΕ 200 ΕΥΡΩ!!!

Ο εισαγγελέας μετέβη στο νοσοκομείο, προκειμένου να λάβει καταθέσεις από τους γιατρούς που προσπάθησαν να κρατήσουν στη ζωή τον 53χρονο διαδηλωτή. Καταθέσεις θα ληφθούν επίσης από αστυνομικούς που ήταν παρόντες, από τυχόν αυτόπτες μάρτυρες και συγγενείς του θύματος. Αναμένεται επίσης ότι θα ζητηθούν και τα βίντεο από την απευθείας μετάδοση τηλεοπτικών σταθμών με τα επεισόδια στο Σύνταγμα και φυσικά η έκθεση του ιατροδικαστή προκειμένου να συγκεντρωθούν όλα τα στοιχεία για τα αίτια που προκάλεσαν το θάνατό του.

Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με ανακοίνωση που εκδόθηκε από το υπουργείο Υγείας και όχι από το νοσοκομείο - μάλιστα όταν την διάβασε ο διοικητής του Ευαγελισμού στους δημοσιογράφους και ρωτήθηκε σχετικά σημείωσε «δεν μπορώ να κάνω κανένα σχόλιο, αυτά λέει το δέλτίο Τύπου» - αναφέρεται επί λέξει: «Μηχανή του ΕΚΑΒ εκκλήθη στην Αίγλη του Ζαππείου, όπου υπήρχε πολίτης με συμπτώματα αδιαθεσίας. Μετά την επί τόπου εξέτασή του από τους διασώστες του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γ.Ν.Α. "Ευαγγελισμός". Στο νοσοκομείο διαπιστώθηκε πως ο 53χρονος πολίτης ήταν απνοϊκός, χωρίς σφυγμούς, με μυδρίαση και δεν έφερε κανένα τραύμα. Παρά τις προσπάθειες ανάνηψής του για 50 λεπτά από τους γιατρούς του νοσοκομείου, κατέληξε». 
tovima

ΨΑΧΝΕΙΣ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ..;
www.careerjet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...