Τετάρτη, Οκτωβρίου 19, 2011

«Τα πράγματα θα κριθούν,... από τον γίγαντα λαό»


Φωτό αρχείου
Φωτό αρχείου

"Από δω και μπρος τα πράγματα θα κριθούν κυριολεκτικά από το γίγαντα λαό και όχι από τις διαπραγματεύσεις που κάνει η κυβέρνηση και από συμβούλια και διαβούλια με τα άλλα
κόμματα", δήλωσε η γενική γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα, μιλώντας σήμερα στη συγκέντρωση του ΠΑΜΕ.

ΠΑΤΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΑΡΕ 200 ΕΥΡΩ!!!
Η κ. Παπαρήγα κάλεσε το λαό να τραβήξει μπροστά χωρίς φόβο, χωρίς αυταπάτη ως την τελική νίκη.
Σύμφωνα με τη γενική γραμματέα της ΚΕ του ΚΚΕ, "μία είναι η λύση: Ο πλούτος που υπάρχει σε αυτή τη χώρα να γίνει λαϊκός. Να αποδεσμευτούμε από τα δεσμά της ΕΕ και μονόπλευρα να διαγραφεί το χρέος. Ενδιάμεση λύση δεν υπάρχει".
Ερωτηθείσα σχετικά με τη συνάντηση που θα έχει το μεσημέρι με τον Πρωθυπουργό εκτίμησε ότι ο κ. Παπανδρέου "για λόγους προβολής στο εξωτερικό συναντάται με τα κόμματα για να δείξει ότι έχει τη στήριξή τους".
"Καμία στήριξη δεν έχει από εμάς. Καμία. Αυτό που έχει από εμάς είναι τη ριζική, την κάθετη και επί της ουσίας πραγματική αντιπαράθεση", τόνισε.
Αλ. Τσίπρας: Σήμερα μιλάει ο λαός
"Σήμερα μιλάει ο λαός. Και όταν μιλάει ο λαός τα πολλά λόγια είναι περιττά, είναι φτώχια. Είμαστε 11 εκατομμύρια και είναι 154 και άμα είναι 154. Η λαϊκή οργή έχει γίνει πια ένα ποτάμι που δεν γυρίζει πίσω".
Τα παραπάνω δήλωσε ο πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας στην απεργιακή συγκέντρωση των συνδικάτων. "Σήμερα αντιπαρατίθενται δύο Ελλάδες. Η Ελλάδα της υποταγής, της μιζέριας, των καρτέλ της διαπλοκής και των παρασκηνιακών διαβουλεύσεων, και η Ελλάδα της περηφάνιας, της αξιοπρέπειας, της κοινωνικής συνοχής, της αλληλεγγύης. Αυτή η νέα Ελλάδα, η Ελλάδα της αξιοπρέπειας θα νικήσει τους ολιγάρχες και θα στείλει την κυβέρνηση Παπανδρέου στο χρονοντούλαπο της ιστορίας", πρόσθεσε ο κ. Τσίπρας.
"Ο ελληνικός λαός, είμαστε βέβαιοι, ότι είναι σε θέση να πάρει τα πράγματα στα χέρια του και να δώσει προοπτική ελπίδας".
ethnos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...