Πέμπτη, Οκτωβρίου 20, 2011

Ραντεβού Παπανδρέου,... με Αλαφούζο και Κυριακού


thumb

γράφει ο Τυπικός
Την ώρα που τα … μπάχαλα χόντραιναν και έκλεβαν την παράσταση από την μεγαλύτερη συγκέντρωση διαδηλωτών ο Γιώργος Παπανδρέου συνέχιζε τα ραντεβού του με τους ιδιοκτήτες ΜΜΕ καθώς χθες το απόγευμα συναντήθηκε με τον Γιάννη Αλαφούζο του ΣΚΑΙ και νωρίτερα το μεσημέρι με τον Μίνωα Κυριακού του ΑΝΤ1.
Οι συναντήσεις με Αλαφούζο και
Κυριακού εντάσσονται στα πλαίσια των επαφών που κάνει τις τελευταίες ημέρες με ιδιοκτήτες ΜΜΕ καθώς είχε προηγηθεί εκείνη με τους Γιώργο Μπόμπολα και Σταύρο Ψυχάρη.
ΠΑΤΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΑΡΕ 200 ΕΥΡΩ!!!
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Γιώργος Παπανδρέου ενημέρωσε (και) τους Αλαφούζο και Κυριακού για την οικονομική κατάσταση αλλά κα για το κούρεμα των ελληνικών ομολόγων αναφέροντας ότι η άποψη του είναι ότι την ερχόμενη Κυριακή θα υπάρξει για το ελληνικό ζήτημα λύση. Ακόμη, ζήτησε από τους ιδιοκτήτες των τηλεοπτικών σταθμών να βάλουν ένα χέρι ώστε να αποτυπώνεται η αλήθεια και να μην κυκλοφορούν πληροφορίες που πανικοβάλλουν το λαό.
Πάντως, η φημολογία που ήθελε τον Γιάννη Αλαφούζο να… ευχαριστεί τον Γιώργο  Παπανδρέου για τα όσα είπε εναντίον του… Alter στην ΚΟ του ΠΑΣΟΚ καθώς είναι γνωστή η… «αδυναμία» που τρέφει ο Γιάννης για το κανάλι του Μπουρναζίου δεν έχει διασταυρωθεί…
Επίσης μυστήριο αποτελεί ο τρόπος με τον οποίο κατάφερε να φτάσει και να μπει στη Βουλή ο Γιάννης Αλαφούζος διότι την ώρα του ραντεβού… απλά καιγόταν ο τόπος από τα επεισόδια. Ανεπιβεβαίωτη, ωστόσο, παραμένει η πληροφορία που ήθελε τον Γιάννη Αλαφούζο να κατεβαίνει με… ανεμόσκαλα από το ελικόπτερο του ΣΚΑΙ στο Κοινοβούλιο…
pontiki

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...