Κυριακή, Οκτωβρίου 23, 2011

Ρουτ: "Κρατήστε σκληρή γραμμή,... για την Ελλάδα"

Την πεποίθηση ότι η Ευρώπη πρέπει να αντιμετωπίσει αυστηρά την Ελλάδα εξέφρασε ο Ολλανδός πρωθυπουργός Μάρκ Ρουτ. Μόνο έτσι η χώρα μας θα μπορέσει να αντεπεξέλθει, υποστηρίζει
"Η Ευρώπη πρέπει να αντιμετωπίσει αυστηρά την Ελλάδα για να διασφαλίσει ότι η Αθήνα θα μπορέσει να αντεπεξέλθει στις υποχρεώσεις της", τόνισε ο
Ολλανδός πρωθυπουργός Μάρκ Ρουτ,  μιλώντας ενώπιον του κοινοβουλίου, μία ημέρα πριν τη Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ.
Ο Μ. Ρουτ τάχθηκε υπέρ της ενίσχυσης του ευρωπαϊκού ταμείου διάσωσης μέσω του ΔΝΤ.
Δήλωσε μάλιστα ότι απευθύνει έκκληση στην Ευρώπη να τηρήσει θετική στάση σε ότι αφορά την αξιοποίηση του ΔΝΤ για την ενίσχυση του ταμείου διάσωσης.
www.careerjet.gr Αν ψάχνεις για δουλειά.
Επιπλέον, ο Ολλανδός πρωθυπουργός εξέφρασε την ανησυχία του σχετικά με την ανταγωνιστικότητα των ολλανδικών τραπεζών σε περίπτωση επιβολής φόρου στις οικονομικές συναλλαγές.
Βεστερβέλε: "Πρέπει να γίνουν αλλαγές"
Θέμα αλλαγής της Συνθήκης της ΕΕ έθεσε ο Γερμανός υπουργός Εξωτερικών, Γκίντο Βεστερβέλε, στο πλαίσιο των μαραθώνιων έκτακτων συναντήσεων που διεξάγονται με στόχο την επίλυση της κρίσης στην ευρωζώνη.
"Δεν αρκεί καθόλου να αντιμετωπίζουμε την παρούσα κρίση", δήλωσε στους δημοσιογράφους κατά την άφιξή του στις Βρυξέλλες για τη συνάντησή του με τους ομολόγους του της ΕΕ ενόψει την αυριανής Συνόδου.
"Δεν αρκεί απλώς να... καλύπτουμε τα κενά του προϋπολογισμού, να αντιμετωπίζουμε το χρέος με νέο χρέος. Είναι απαραίτητο να γίνουν αλλαγές στη Συνθήκη", πρόσθεσε ο Βεστερβέλε προτείνοντας αυστηρότερες κυρώσεις εις βάρος των χωρών με το μεγαλύτερο χρέος.
news247
ΠΑΙΞΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ 200¤!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...