Δευτέρα, Οκτωβρίου 31, 2011

Έλληνες ιατρούς αναζητά,... η Γερμανία μέσω ΟΑΕΔ

Σε εκδήλωση την Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη το Ευρωπαϊκό Δίκτυο Απασχόλησης EURES θα ενημερώσει τους ενδιαφερόμενους.  
Σε εκδήλωση την Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη το Ευρωπαϊκό Δίκτυο Απασχόλησης EURES θα ενημερώσει τους ενδιαφερόμενους.
Εκδήλωση διοργανώνει ο ΟΑΕΔ σε συνεργασία με το Ευρωπαϊκό Δίκτυο Απασχόλησης EURES της Ελλάδας και με την Υπηρεσία EURES της Γερμανίας, για την ενημέρωση πτυχιούχων ελλήνων Ιατρών που θέλουν να συνεχίσουν την ειδικότητά τους στη Γερμανία.

Η εκδήλωση θα φιλοξενηθεί στην Θεσ/κη την Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011 στο Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης (Αριστοτέλους 27) από τις10.00 το πρωί έως τις 18.00 το απόγευμα. Η είσοδος είναι ελεύθερη.
Θα παρευρεθούν οι εκπρόσωποι των κλινικών LVR- Klinik Bedburg -Hau, St. Antonious – Hospital gGmbH Kleve, Klinikum Magdeburg gGmbH, Katholische Hospital VereinigungWeser – Egge gGmbH Brakel, Eduardus – Krankenhaus gGmbH, Köln, που επιθυμούν να προσλάβουν Έλληνες γερμανόφωνους ιατρούς διαφόρων ειδικοτήτων με σκοπό να εργαστούν ή να συνεχίσουν την ειδικότητά τους στη Γερμανία.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με την κ. Κατερίνα Φλάκα, Συντονίστρια του δικτύου EURES του ΟΑΕΔ, στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: gr01ea29@oaed.gr.
Το πρόγραμμα της εκδήλωσης θα μπορείτε να το βρείτε στην ιστοσελίδα του Ο.Α.Ε.Δ. www.oaed.gr, στο χώρο θέσεις εργασίας στην Ευρώπη και στο EURES www.eures.europa.eu , στο πρόγραμμα εκδηλώσεων.

24h NewsRoom

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...