Τετάρτη, Οκτωβρίου 12, 2011

«Ερχεται»,... πλαφόν στις τιμές της βενζίνης


«Ερχεται» πλαφόν στις τιμές της βενζίνης 

Θα επιβληθεί το μεσημέρι της Τετάρτης αν συνεχιστεί η αισχροκέρδεια
Πλαφόν στις τιμές των καυσίμων σ΄ολόκληρη την Ελλάδα πρόκειται να επιβάλει από το μεσημέρι της Τετάρτης το υπουργείο Ανάπτυξης Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, αν από τους δειγματοληπτικούς ελέγχους της γενικής γραμματείας Εμπορίου διαπιστωθεί ότι διατηρούνται οι τιμές σε επίπεδα άγριας κερδοσκοπίας.

Το πλαφόν επρόκειτο να επιβληθεί από σήμερα, αλλά ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης κ. Σωκ.Ξυνίδης «κράτησε» την υπουργική απόφαση μετά από τις πληροφορίες πως η απεργία των εργαζομένων στα ΕΛ.ΠΕ πρόκειται να ανασταλεί.

Ετσι, αν η αισχροκέρδεια σε βάρος των οδηγών ΙΧ συνεχιστεί και την Τετάρτη, το πλαφόν στις τιμές της βενζίνης θα επιβληθεί σ΄ολόκληρη την ελληνική αγορά.

Οπως είναι γνωστό, η αποφασισθείσα απεργία διαρκείας των εργαζομένων στα ΕΛ.ΠΕ. προκάλεσε ανησυχία για τους ιδιοκτήτες ΙΧ κι η ζήτηση αυξήθηκε εντυπωσιακά. Σ΄αυτό το κλίμα, αρκετοί πρατηριούχοι βρήκαν την ευκαιρία να ανεβάσουν τις τιμές κατά 3 ως και 4 λεπτά το λίτρο.

Η απόφαση εςπιβολής πλαφόν που «περιμένει» την υπογραφή της την Τετάρτη το μεσημέρι αν οι έλεγχοι δείξουν διατήρηση των τιμών.
tovima
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...