Σάββατο, Οκτωβρίου 22, 2011

Δικαστική έρευνα,... ζήτησε ο Χρ.Παπουτσής


Δικαστική έρευνα ζήτησε ο Χρ.Παπουτσής

Τη διεξαγωγή επείγουσας έρευνας σχετικά με τις καταγγελίες που διατύπωσε η ΓΓ του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα για συμμετοχή αστυνομικών στα
επεισόδια της Πέμπτης, στο κέντρο της Αθήνας, ζητά με επιστολή του προς την εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Χρήστος Παπουτσής.

www.careerjet.gr Αν ψάχνεις για δουλειά.

Στην επιστολή του ο κ.Παπουτσής αναφέρει ότι οι δηλώσεις που έκανε η κυρία Παπαρήγα - σε συνέντευξή της απόψε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega - αποτελούν εξαιρετικά σοβαρές κατηγορίες.
"Εάν ισχύουν, πιστοποιούν την ύπαρξη και τη λειτουργία παρακράτους, που καθοδηγείται από σκοτεινό κέντρο εκτός του νόμιμου και του συνταγματικού πλαισίου της χώρας" σημειώνει ο κ.Παπουτσής και ζητεί παράλληλα από τη ΓΓ του ΚΚΕ να ενημερώσει άμεσα την κυβέρνηση και τη Βουλή με όποια στοιχεία διαθέτει.
Η ΓΓ του ΚΚΕ ανέφερε ότι υπάρχουν στοιχεία που αποδεικνύουν ότι κατά τη διάρκεια των διαδηλώσεων της Πέμπτης, αστυνομικοί συμμετείχαν στα επεισόδια κατά του ΠΑΜΕ, φορώντας κουκούλες. Μάλιστα ανέφερε ότι, σύμφωνα με μαρτυρίες, κάποιοι αστυνομικοί άλλαξαν ρούχα σε δρόμο, ανάμεσα στις οδούς Σταδίου και Πανεπιστημίου, φόρεσαν κουκούλες και στη συνέχεια ενώθηκαν με το μπλοκ των κουκουλοφόρων.
ethnos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...