Τρίτη, Οκτωβρίου 18, 2011

Συνάντηση Βενιζέλου με τραπεζίτες,... ενόψει της Συνόδου Κορυφής


Συνάντηση Βενιζέλου με τραπεζίτες ενόψει της Συνόδου Κορυφής 

Συζητήθηκαν οι επιπτώσεις των νέων ρυθμίσεων στο εγχώριο τραπεζικό σύστημα
Το επιτελείο του υπουργού Οικονομικών κ. Ευ. Βενιζέλου ετοιμάζεται για τα κρίσιμα εικοσιτετράωρα που θα κρίνουν πολλά για το μέλλον της χώρας.

Νωρίς το πρωί της Δευτέρας ο κ. Βενιζέλος συναντήθηκε με τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος κ. Γ. Προβόπουλο και κορυφαίους τραπεζίτες. Σύμφωνα με πληροφορίες, παρόντες στη συνάντηση ήταν ο πρόεδρος της Εθνικής κ. Β. Ράπανος, ο πρόεδρος της Τράπεζας Πειραιώς κ. Μιχ. Σάλλας και ο διευθύνων σύμβουλος της Eurobank κ. Ν. Νανόπουλος.
ΠΑΤΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΑΡΕ 200 ΕΥΡΩ!!!
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, συζητήθηκαν τα μέχρι στιγμής δεδομένα για τη λύση που προκρίνεται σε επίπεδο ΕΕ για το ελληνικό χρέος και οι επιπτώσεις που θα έχει για τις ελληνικές τράπεζες. Υπήρξε ανταλλαγή απόψεων γύρω από τον άξονα της θωράκισης του εγχώριου τραπεζικού συστήματος.

Την Τρίτη το πρόγραμμα του κ. Βενιζέλου έχει ως εξής: Στις 13.30 το μεσημέρι θα γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Κ. Παπούλια. Στις 16.00 θα συμμετάσχει στη συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠαΣοΚ και στις 18.00 θα βρεθεί στην ολομέλεια της Βουλής για τη συζήτηση του πολυνομοσχεδίου.

Μετά τη συζήτηση και την ψήφο επί του πολυνομοσχεδίου το βράδυ της Πέμπτης, η αποστολή του υπουργείου Οικονομικών είναι προγραμματισμένο να αναχωρήσει τη νύχτα για τις Βρυξέλλες. Την Παρασκευή θα πραγματοποιηθεί η συνεδρίαση του Συμβουλίου Eurogroup όπου θα συζητηθεί η εκταμίευση της 6ης δόσης, ενώ την Κυριακή ακολουθεί η κρίσιμη Σύνοδος Κορυφής.
  tovima

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...