Τρίτη, Οκτωβρίου 18, 2011

Τροφή για κανίβαλο,... Γερμανός τουρίστας

Σε νησί της Γαλλικής Πολυνησίας βρέθηκαν ανθρώπινα υπολείμματα που όπως φαίνεται, είναι έργο ξεναγού με ανθρωποφαγικές τάσεις. Ο φερόμενος ως δράστης κατάφερε να διαφύγει

Το ανατριχιαστικό γεγονός που συνέβη στο νησί Nuku Hiva της Γαλλικής Πολυνησίας, ίσως αποδείξει ότι οι νήσοι αυτοί δεν είναι και τόσο παραδεισένιοι τελικά.
Γερμανός τουρίστας φαίνεται να έπεσε θύμα ενός ξεναγού κανίβαλου κατά την διάρκεια κυνηγιού.
Ο Γερμανός Stefan Ramin βρισκόταν για διακοπές σε νησί της Νότιας Θάλασσας μαζί με την σύντροφό του Heike Dorsch την προηγούμενη
ΠΑΤΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΑΡΕ 200 ΕΥΡΩ!!!
εβδομάδα, όταν ξαφνικά εξαφανίστηκε. Ο 40χρονος σύμβουλος επιχειρήσεων είχε ειδοποιήσει ότι θα πήγαινε για κυνήγι με την συνοδεία του ντόπιου ξεναγού Henri Haiti.

 Όταν η εκδρομή τελείωσε ο ξεναγός επέστρεψε μόνος του, ενώ ανέφερε στην κοπέλα του Ramin, πως ο φίλος της είχε ένα σοβαρό ατύχημα και χρειαζόταν επειγόντως βοήθεια.
Σύμφωνα με την Dorsch, πριν καλά καλά συνειδητοποιήσει τι είχε συμβεί και μπορέσει να τρέξει προς βοήθεια του φίλου της, ο Haiti την έδεσε σε ένα δέντρο και έπειτα την βίασε. Μόνο μερικές ώρες αργότερα κατάφερε να δραπετεύσει και να ενημερώσει τις αρχές.
Η επίλεκτη ομάδα 22 αστυνομικών ύστερα από έρευνα της την προηγούμενη εβδομάδα, εντόπισε σε στάχτες στην περιοχή της εξαφάνισης ανθρώπινα υπολείμματα, τα οποία πιστεύεται ότι ανήκουν στον άτυχο τουρίστα.

 Τα υπολείμματα από τα δόντια και από την γνάθο που βρέθηκαν, έχουν σταλεί στο Παρίσι για να καθοριστεί μέσω ανάλυσης DNA αν ανήκουν όντως στον Ramin.
Την ίδια ώρα, οι τοπικές αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του Haiti που έχει εξαφανιστεί.
news247

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...